Home » Monden » Banii și prietenia au bătut mândria! Răzvan Lucescu i-a convins pe cei de la Holograf să cânte la nunta fiicei lui

Banii și prietenia au bătut mândria! Răzvan Lucescu i-a convins pe cei de la Holograf să cânte la nunta fiicei lui

Una dintre regulile nescrise ale trupei Holograf este ca formația să nu se transforme într-una de nunți, botezuri și cumetrii. Însă sunt și ocazii speciale în care rockerii își încalcă principiile…

Nu-ți este dat să-i vezi pe “holografi” în carne și oase la o nuntă sau la un botez. Asta pentru că rockerii nu vor să fie asociați cu o trupă “de cumetrii”. Nu că ar fi ceva rău în asta, dar artiștii au și ei regulile lor. Reguli pe care le încalcă doar atunci când la mijloc este cineva drag lor.

Așa se face că, în weekendul trecut, “holografii” au semnat condica de prezență la o nuntă cu ștaif: Răzvan Lucescu și-a măritat fata. Atât socrul mic, cât și mireasa, Maria Luisa, și-au dorit în mod special ca la evenimentul ce a avut loc la studiourile cinematografice de la Buftea să cânte chiar Holograf. Iar dorința lor a avut un preț pe măsură: peste 11.000 de euro.

Cum banii și prietenia au făcut casă bună, Dan Bittman și compania au urcat pe scenă, au oferit un show de zile mari și toată lumea a fost fericită.

Socrul mic e naș de chitarist

“De obicei nu dăm curs unor astfel de evenimente, însă legăturile noastre cu familia Lucescu sunt foarte speciale. Tatăl meu i-a fost profesor la școală lui Răzvan Lucescu, iar acesta, la rândul său, e nașul de cununie al chitaristului nostru, Romeo Dediu. A fost o petrecere la care ne-am dorit cu toții să fim prezenți”, a declarat Tino Furtună, în exclusivitate pentru Libertatea.

În urmă cu patru ani, cei de la Holograf au mai onorat o “reuniune de familie”. Tot pentru cineva drag. Ei au acceptat să cânte la petrecerea de botez a micuțului David, băiatul lui Cătălin și al Andrei Măruță.

Sursa: libertatea.ro

Una dintre regulile nescrise ale trupei Holograf este ca formația să nu se transforme într-una de nunți, botezuri și cumetrii. Însă sunt și ocazii speciale în care rockerii își încalcă principiile... Nu-ți este dat să-i vezi pe “holografi” în carne și oase la o nuntă sau la un botez. Asta pentru că rockerii nu vor să fie asociați cu o trupă “de cumetrii”. Nu că ar fi ceva rău în asta, dar artiștii au și ei regulile lor. Reguli pe care le încalcă doar atunci când la mijloc este cineva drag lor. Așa se face că, în weekendul trecut, “holografii”…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: