Home » Sport » Calificați la turneele finale

Calificați la turneele finale

de Răzvan CĂLIN

Echipele Under 16 și Under 18 ale CSS Bârlad vor evolua la turneele finale ale campionatului național.

Micii rugbiști de la echipele Under 16 și Under 18 ale Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au reușit să se califice la turneele finale ale campionatului național. Primii care vor evolua vior fi cei de la echipa Under 16, turneul final urmând a se desfășura la Năvodari, în perioada 28 iunie – 5 iulie. Pentru Under 18, turneul final se va derula în perioada 5 iulie – 12 iulie, tot la Năvodari.

„Suntem bucuroși că ambele echipe au ajuns în faza finală a competițiilor. Sperăm ca acum, la turneele finale, să avem evoluții cât mai bune și, de ce nu, ne dorim să urcăm pe podium. Dar, totul depinde de cât de bine se vor concentra băieții, de cât de mult își vor dori victoria și, de ce să nu recunoaștem vom avea nevoie și de puțin noroc”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipele Under 16 și Under 18 ale CSS Bârlad vor evolua la turneele finale ale campionatului național. Micii rugbiști de la echipele Under 16 și Under 18 ale Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au reușit să se califice la turneele finale ale campionatului național. Primii care vor evolua vior fi cei de la echipa Under 16, turneul final urmând a se desfășura la Năvodari, în perioada 28 iunie - 5 iulie. Pentru Under 18, turneul final se va derula în perioada 5 iulie - 12 iulie, tot la Năvodari. „Suntem bucuroși că ambele echipe au ajuns în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: