Home » Social » Cinema "Victoria" își pregătește pânza – Contract pentru obținerea celor mai tari producții cinematografice

Cinema "Victoria" își pregătește pânza – Contract pentru obținerea celor mai tari producții cinematografice

de Simona MIHĂILĂ

Autoritățile bârlădene bat palma cu Cityplex pentru a pune pe roate activitatea cinematografului. Firma va mijloci cumpărarea peliculelor în cel mai scurt timp posibil de la momentul premierei.

Reînființarea Cinema „Victoria”, unul dintre cele mai ambițioase proiecte de divertisment din ultimii ani, de la Bârlad, capătă contur tot mai apăsat. Edilii îi pregătesc o relansare spectaculoasă și par să nu facă rabat de la niciun element care i-ar putea asigura succesul.
Consiliul Local al orașului, întrunit marți într-o ședință de îndată, și-a dat acordul pentru încheierea unui contract de consultanță în management cu Cityplex, o renumită companie în domeniu.
Firma în cauză va oferi consultanță în managementul, organizarea și dezvoltarea activităților cinematografului. Cel mai important este că Cityplex va mijloci relațiile comerciale dintre autoritățile locale și distribuitorii de filme.
„Noi nu avem niciun fel de experiență în acest domeniu. Avem nevoie de serviciile unei companii renumite, în așa fel încât să obținem imediat dreptul de difuzare a producțiilor cinematografice, imediat după premiera acestora. Fără un intermediar cunoscut, agreat de distribuitorii autorizați, ar trebui să stăm la rând. Ne-ar fi imposibil să obținem peliculele în timp foarte scurt”, le-a explicat consilierilor locali Vasile Ciochină, șeful Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC), cea care administrează și activitatea cinematografului.
Prin contract, Cityplex va avea mai multe atribuții, printre care elaborarea unui plan de marketing pe care îl va prezenta autorităților înainte de deschiderea cinematografului, dar și coordonarea activității acestuia
Pentru serviciile sale, Cityplex va primi un onorariu lunar de 7% din cifra netă a vânzărilor de bilete, dar nu mai puțin de 3.000 de lei pe lună și nu mai mult de 9.000 de lei.

Vrei să mergi la film? Pregătește banii!

Bârlădenii vor putea viziona filme pe marele ecran al cinematografului „Victoria”, începând, cel mai probabil, din luna august. Cu excepția zilelor de luni, filmele vor rula zilnic de la ora 10 și până la ora 22, cu o pauză între 14.30 și 16.
Cel mai mic preț al unui bilet va fi de 10 lei, iar cel mai mare, de 20 de lei, astfel:
* copiii, elevii și pensionarii vor plăti 10 lei, iar adulții 12 lei pentru producțiile ce rulează între 10 și 12;
* între 12.30 și 14.30 prețul unui bilet este, pentru toată lumea, de 12 lei;
* filmele rulate de la orele 16 și până la 22 vor putea fi vizionate în schimbul unui bilet care costă 12 lei pentru copii, elevi și pensionari și 20 de lei pentru adulți.

Vasile Ciochină, șeful DAPPC Bârlad a mai precizat că un film va rula pe ecranul de la Bârlad vreme de circa două săptămâni din momentul achiziționării.

de Simona MIHĂILĂ Autoritățile bârlădene bat palma cu Cityplex pentru a pune pe roate activitatea cinematografului. Firma va mijloci cumpărarea peliculelor în cel mai scurt timp posibil de la momentul premierei. Reînființarea Cinema "Victoria", unul dintre cele mai ambițioase proiecte de divertisment din ultimii ani, de la Bârlad, capătă contur tot mai apăsat. Edilii îi pregătesc o relansare spectaculoasă și par să nu facă rabat de la niciun element care i-ar putea asigura succesul. Consiliul Local al orașului, întrunit marți într-o ședință de îndată, și-a dat acordul pentru încheierea unui contract de consultanță în management cu Cityplex, o renumită companie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: