Home » National » Rudel Obreja, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta! Decizia nu e definitiva

Rudel Obreja, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta! Decizia nu e definitiva

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a primit 3 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro.

Rudel Obreja a fost trimis in judecata in acest caz in luna martie a anului trecut, fiind acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a intervenit la judecatori de la instanta suprema, in dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa, scrie Mediafax.
Astazi, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a primit din partea Instantei Supreme 3 ani de inchisoare cu executare.
Decizia nu este insa definitiva.

Sursa: prosport.ro

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a primit 3 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro. Rudel Obreja a fost trimis in judecata in acest caz in luna martie a anului trecut, fiind acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a intervenit la judecatori de la instanta suprema, in dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa, scrie Mediafax. Astazi, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a primit din partea Instantei Supreme 3 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: