Home » Invatamant » Competențele digitale, „tastate” în liniște și la Bârlad!

Competențele digitale, „tastate” în liniște și la Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

La Bârlad, a doua tură de competențe din cadrul examenului de bacalaureat (sesiunea iunie – iulie 2015) s-a scurs în aceleași condiții ca și prima, adică în liniște și fără prea mari emoții din partea candidaților.

Conform calendarului pus la cale de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, între 15 și 19 iunie s-a derulat proba D, adică cea de evaluare a competențelor digitale. Toți cei 950 de candidați, înscriși în cele patru centre de examen (Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” și Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”), s-au prezentat și la această probă. La fel ca și în cazul probei orale la limba română, și de această dată subiectele nu au părut grele candidaților, ba chiar unii au opinat că au fost mai mult decât accesibile. Dacă la celelalte trei centre această a doua probă a examenului de bacalureat s-a încheiat încă de marți, 16 iunie sau miercuri, 17 iunie, la Liceul „Mihai Eminescu” va continua inclusiv vineri, 19 iunie. Și asta din cauză că la acest centru de examen sunt înscriși cei mai mulți candidați din oraș, respectiv 426. Bacaluareatul va continua săptămâna viitoare – mai exact în perioada 22 – 26 iunie – cu proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C).

de Răzvan CĂLIN La Bârlad, a doua tură de competențe din cadrul examenului de bacalaureat (sesiunea iunie - iulie 2015) s-a scurs în aceleași condiții ca și prima, adică în liniște și fără prea mari emoții din partea candidaților. Conform calendarului pus la cale de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, între 15 și 19 iunie s-a derulat proba D, adică cea de evaluare a competențelor digitale. Toți cei 950 de candidați, înscriși în cele patru centre de examen (Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” și Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”), s-au prezentat și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: