Home » World » Soția ambasadorului Olandei, fotografie cu doctori purtând mesajul "Medicii vor România în Schengen"

Soția ambasadorului Olandei, fotografie cu doctori purtând mesajul "Medicii vor România în Schengen"

Medicul Cătălin Cîrstoiu, care a operat-o pe soția ambasadorului Olandei, a postat joi, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu Cristina van Bonzel și mai mulți medici de la Spitalul Universitar de Urgență București, care poartă tricouri cu mesajul „Medicii vor România în Schengen”.

„Împreună cu pacienta noastră, doamna Cristina Van Bonzel Gomez, susținând o cauză de interes”, a scris Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență București, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul este postat împreună cu o fotografie în care apar soția ambasadorului Olandei și șase medici, printre care și Cătălin Cîrstoiu. Medicii poartă tricouri albe pe care scrie, cu roșu, mesajul „Medicii vor România în Schengen”.

Soția ambasadorului Olandei la București, Matthijs van Bonzel, a fost operată, marți, la Spitalul Universitar de Urgență, de către medicul Cătălin Cîrstoiu.

„Cristina a suferit azi o operație ortopedică. Mulțumim frumos profesorului doctor Cîrstoiu și tuturor asistentelor”, a scris ambasadorul Olandei, în mesajul postat pe Facebook, însoțit de fotografii.

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că soția ambasadorului Olandei a fost programată în urmă cu o lună pentru intervenția chirurgicală la picior, a fost operată marți, o zi mai târziu fiind externată.

Soția ambasadorului Olandei este o pacientă mai veche a Spitalului Universitar de Urgență București, fiind operată și anul trecut, pentru o altă suferință, au precizat sursele citate.

Premierul Victor Ponta a ales să se opereze la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, după ce s-a accidentat la genunchiul stâng, în urma unui meci de baschet. Ponta avea o ruptură veche de ligament încrucișat anterior, ceea ce a determinat o ruptură de menisc intern și leziuni foarte mari de cartilaj, fiind supus luni intervenției chirurgicale.

Marți dimineață, Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook în care afirma că operația făcută în Turcia a fost mult mai complicată decât se anticipa și că este convins că, până în luna decembrie, va putea face sport din nou, susținând că are totală încredere în medicii români, dar în țară era imposibil să aibă liniște și odihnă.

Mai multe țări, printre care Olanda, Franța, Finlanda, s-au opus în ultimii ani intrării României și Bulgariei în spațiul Schengen. Membră a Uniunii Europene din 2007, România așteaptă să adere la Schengen din 2011.

Sursa: mediafax.ro

Medicul Cătălin Cîrstoiu, care a operat-o pe soția ambasadorului Olandei, a postat joi, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu Cristina van Bonzel și mai mulți medici de la Spitalul Universitar de Urgență București, care poartă tricouri cu mesajul "Medicii vor România în Schengen". "Împreună cu pacienta noastră, doamna Cristina Van Bonzel Gomez, susținând o cauză de interes", a scris Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență București, pe pagina sa de Facebook. Mesajul este postat împreună cu o fotografie în care apar soția ambasadorului Olandei și șase medici, printre care și Cătălin Cîrstoiu. Medicii poartă tricouri albe pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: