Home » Social » Bârladul sub lupă – Cum să dai de pământ cu ecologia

Bârladul sub lupă – Cum să dai de pământ cu ecologia

de Mihaela NICULESCU

Zece ani i-au trebuit unui zărzărel din spatele blocului G2, din strada V. I . Popa, să ajungă la nivelul etajului al doilea și să dea roade. Locatarii blocului nu s-au putut bucura decât doi ani de frumusețea și roadele pomului sădit de ei. Anul acesta, din „dragoste” pentru natură, un vecin mutat recent la parter, a hotărât, cu de la sine putere, să îngrădească locul din fața apartamentului său, ca mai apoi să-l betoneze.

Hotărând să aibă beton și nu verdeață în fața geamului, și-a adus mai multe roabe de balast, pentru care nu a găsit alt loc unde să-l depoziteze, decât la rădăcina zarzărului, sufocându-l. Copacul verde s-a uscat în câteva zile.

Indignați, locatarii au sesizat Serviciul Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei, care i-a pus în vedere vecinului „ecologist” să îndepărteze materialul de construcții de la rădăcina pomului. A trecut o săptămână și nu s-a întâmplat nimic, cu o singură excepție – strădania iubitorilor de natură a fost îngropată în pietriș de iubitorul de beton.

de Mihaela NICULESCU Zece ani i-au trebuit unui zărzărel din spatele blocului G2, din strada V. I . Popa, să ajungă la nivelul etajului al doilea și să dea roade. Locatarii blocului nu s-au putut bucura decât doi ani de frumusețea și roadele pomului sădit de ei. Anul acesta, din „dragoste” pentru natură, un vecin mutat recent la parter, a hotărât, cu de la sine putere, să îngrădească locul din fața apartamentului său, ca mai apoi să-l betoneze. Hotărând să aibă beton și nu verdeață în fața geamului, și-a adus mai multe roabe de balast, pentru care nu a găsit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: