Home / Justitie / Pentru a ajunge în Italia, au trecut Prutul înot!

Pentru a ajunge în Italia, au trecut Prutul înot!

de Marian MOCANU

Doi tineri moldoveni au fost prinși de polițiștii de frontieră după ce intraseră ilegal în România. Cei doi voiau să meargă la muncă în Italia.

Sâmbătă dimineața, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni aflați în patrulare, au depistat, pe raza localității de frontieră Lunca Veche, doi bărbați care nu-și justificau prezența în zonă. Întrucât cei doi nu aveau asupra lor documente de identitate, au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni în vederea stabilirii identității și efectuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi tineri moldoveni, având 23 ani, respectiv 19 ani, au trecut râul Prut înot, pe raza localității Lunca Veche. Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria tinerilor, cărora le-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat și i-au predat autorităților de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

de Marian MOCANU Doi tineri moldoveni au fost prinși de polițiștii de frontieră după ce intraseră ilegal în România. Cei doi voiau să meargă la muncă în Italia. Sâmbătă dimineața, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni aflați în patrulare, au depistat, pe raza localității de frontieră Lunca Veche, doi bărbați care nu-și justificau prezența în zonă. Întrucât cei doi nu aveau asupra lor documente de identitate, au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni în vederea stabilirii identității și efectuării cercetărilor. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi tineri…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: