Home » Justitie » Piromanul din Murgeni, încă neidentificat!

Piromanul din Murgeni, încă neidentificat!

de Răzvan CĂLIN

Polițiștii nu au reușit, deocamdată, să identifice autorul incendiului de la începutul lunii iunie, care a distrus un depozit de furaje din Murgeni.

În momentul de față, lucrătorii Poliției Murgeni sunt în căutarea unui individ care la începutul lunii în curs a provocat un incendiu puternic în gospodăria unui localnic. Este vorba despre incendiul petrecut în noaptea de 2/3 iunie, în Murgeni, în urma căruia au fost mistuite de flăcări 150 de baloți de lucernă. La vremea respectivă, pompierii militari au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de o mână criminală. În consecință, imediat au intrat pe fir și cei de la Poliția Murgeni, care încearcă să dea de urma celui care a provocat acest incendiu.

„Până în momentul de față, colegii de la Poliția Murgeni nu au reușit să-l identifice pe autorul acestui incendiu. La un moment dat, bănuielile s-au îndreptat către niște minori, pe care păgubitul îi bănuia că ar fi dat foc depozitului său de furaje. Însă, după ce colegii au făcut cercetările de rigoare, nu s-a adeverit această supoziție, reieșind clar că nu copiii sunt cei vinovați de această faptă. Oricum, ancheta este în derulare și sperăm ca în cel mai scurt timp posibil autorul acestei fapte să fie indentificat”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Polițiștii nu au reușit, deocamdată, să identifice autorul incendiului de la începutul lunii iunie, care a distrus un depozit de furaje din Murgeni. În momentul de față, lucrătorii Poliției Murgeni sunt în căutarea unui individ care la începutul lunii în curs a provocat un incendiu puternic în gospodăria unui localnic. Este vorba despre incendiul petrecut în noaptea de 2/3 iunie, în Murgeni, în urma căruia au fost mistuite de flăcări 150 de baloți de lucernă. La vremea respectivă, pompierii militari au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de o mână criminală. În consecință, imediat au intrat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin