Home » Social » Toți copiii au câștigat la „Ritmuri pe portativ”

Toți copiii au câștigat la „Ritmuri pe portativ”

de Roxana NĂSTASĂ

Duminică, Parcul Copou a fost gazda celei de-a III-a ediții a Festivalului-concurs de muzică ușoară și dans „Ritmuri pe portativ”. Concursul a fost împărțit pe două secțiuni: muzică ușoară și dans. La secțiunea de muzică ușoară s-au încris în jur de 75 de elevi din diferite județe ale țării, precum Constanța, Iași, București, Piatra Neamț, Bacău, Galați, Cluj, Arad, Buzău și Vaslui.

Premiile au fost distribuite pe secțiuni și categorii de vârstă. La secțiunea „Muzică”, trofeul festivalului l-a castigat Daria Bahrim, de la Palatul Copiilor din Iași. Un alt copil care s-a făcut remarcat anul acesta a fost Doinița Ioniță, din Râmnicu Sărat, care a reușit să câștige trofeul categoriei 10-12 ani și premiul Primăriei municipiului Vaslui.

Concursul s-a desfășurat sub egida Ministerului Educației și Cercetării Științifice, coordonat de Palatul Copiiilor Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui și Primăria municipiului Vaslui, neavând nici o taxă de participare.

„Cred că și în acest an am reușit să organizăm un concurs de calitate din toate punctele de vedere și sper și imi doresc ca toți concurenții care au participat la concurs să fie multumiți și sa laude ceea ce facem noi cu acest oncurs, sperand ca vor reveni si la editiile viitoare”, ne-a declarat organizatorul festivalului, Alin Bulboacă, profesor de canto la Palatul Copiilor Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Duminică, Parcul Copou a fost gazda celei de-a III-a ediții a Festivalului-concurs de muzică ușoară și dans „Ritmuri pe portativ”. Concursul a fost împărțit pe două secțiuni: muzică ușoară și dans. La secțiunea de muzică ușoară s-au încris în jur de 75 de elevi din diferite județe ale țării, precum Constanța, Iași, București, Piatra Neamț, Bacău, Galați, Cluj, Arad, Buzău și Vaslui. Premiile au fost distribuite pe secțiuni și categorii de vârstă. La secțiunea „Muzică”, trofeul festivalului l-a castigat Daria Bahrim, de la Palatul Copiilor din Iași. Un alt copil care s-a făcut remarcat anul acesta a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: