Home » Monden » Viorica și Margherita de la Clejani se bat în sâni la Antena 1

Viorica și Margherita de la Clejani se bat în sâni la Antena 1

PRO TV și Antena 1 nu se culcă pe o ureche nici în vacanța mare și filmează de zor la emisiuni de divertisment cu vedete de prim rang. Click! a aflat, în exclusivitate, cu ce producții umoristice sunt atrași telespectatorii pe perioada estivală, dar și cu ce noutăți se îmbogățesc posturile tv rivale, din toamnă.

„Cum ai face s-o aduci/La patul care te culci/ Să te joci cu țâțilii/ Ca cu gutâili”, sunt versurile piesei „Dragostea de la Clejani”, pe care Viorica o cântă cu atâta patos.  Mamă și fiică, Viorica (43 de ani) și Margherita din Clejani (22 de ani) au bătut palma cu postul Antena 1, astfel că, din toamnă, ele își vor etala decolteurile generoase la emisiunea „Te cunosc de undeva!”.
Dacă Viorica este dotată de la Mama Natură,  Margherita se laudă cu implantul mamar de 500 ml fiecare, făcut în urmă cu trei ani. Ele vor concura cu alte vedete de top, printre care și Carmen, răzvrătita fiică a manelistului Adi Minune, care și-a pus familia pe jar, după ce a fugit de acasă cu iubitul ei, Franco. Antena 1 mai pregătește, pentru toamnă, producții precum „Burlăcița” (cu Daniela Crudu),  „X Factor”, cu jurații Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr, o altă emisiune în care actori și cântăreți vor face instrucție într-o cazarmă și „Ham Talent”, cu animale.
Până atunci, însă, se filmeză de zor la Bazinul Olimpic din Bacău showul „Splash! Vedete la apă!”, care va fi difuzat de Antena 1, de la jumătatea lunii iulie, și unde vor sări în cap, la bazin, în jur de 40 de vedete, printre care: Andreea Antonescu, Diana Dumitrescu, Roxana Ciuhulescu, Flavia de la „Neața”, Analia Selis, Rona Hartner și Paula Chirilă. Dar nici PRO TV nu se lasă mai prejos, prezentând, pe perioada verii, „Autobuzul veseliei”, un reality-show, și o emisiune de bârfe de după-amiază. Iar din septembrie atacă grila de programe cu „Visuri la Cheie”, cu Dragoș Bucur și cu show-ul „Românii au talent”. Soarta emisiunii „Tumble”, cu Nadia Comăneci în juriu, e incertă.
Pepe și Răzvan Fodor sunt rivali în vacanța mare
Cei doi artiști, de altfel bun prieteni, au o misiune grea, începând de la jumătatea lunii iulie. Pepe va prezenta la Antena 1, alături de Diana Munteanu și Alina Pușcaș, ”Splash! Vedete la apă!”, iar Răzvan Fodor și Vica Blochina se vor strădui să le ia fața rivalilor cu emisiunea de bârfe “Vorbește lumea”, care va fi difuzată după-amiaza, în locul producției ”La Măruță”.
PRO TV și Antena 1 nu se culcă pe o ureche nici în vacanța mare și filmează de zor la emisiuni de divertisment cu vedete de prim rang. Click! a aflat, în exclusivitate, cu ce producții umoristice sunt atrași telespectatorii pe perioada estivală, dar și cu ce noutăți se îmbogățesc posturile tv rivale, din toamnă. „Cum ai face s-o aduci/La patul care te culci/ Să te joci cu țâțilii/ Ca cu gutâili”, sunt versurile piesei „Dragostea de la Clejani”, pe care Viorica o cântă cu atâta patos.  Mamă și fiică, Viorica (43 de ani) și Margherita din Clejani (22 de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: