Home » Social » Adolescent înecat în râul Bârlad

Adolescent înecat în râul Bârlad

de Marian MOCANU

În această după-amiază, în jurul orelor 15, un tânăr în vârstă de 15 ani a dispărut în apele râului Bârlad, după ce a vrut să facă baie pentru a mai scăpa de căldură. Tragedia s-a produs în apropierea școlii vechi din Brodoc, dispariția sa fiind sesizată de copii cu care acesta era la distracție pe malul apei.

„În zonă erau mai mulți copii, unii la pescuit, alții la scăldat. Unul dintre ei, un băiat în vârstă de circa 15 ani, a intrat în apă și, probabil din cauza stratului gros de mâl, a alunecat și nu a mai ieșit la suprafață. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj SMURD și altul al pompierilor militari, care au încercat să găsească trupul băiatului folosind cordelele de salvare. Ulterior, băiatul a fost găsit de scafandrii care au venit la fața locului. În acest moment, paramedicii încearcă încă resuscitarea băiatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Podul Înalt” Vaslui, căpitan Petru Iftene.

Vom reveni cu amănunte.

de Marian MOCANU În această după-amiază, în jurul orelor 15, un tânăr în vârstă de 15 ani a dispărut în apele râului Bârlad, după ce a vrut să facă baie pentru a mai scăpa de căldură. Tragedia s-a produs în apropierea școlii vechi din Brodoc, dispariția sa fiind sesizată de copii cu care acesta era la distracție pe malul apei. „În zonă erau mai mulți copii, unii la pescuit, alții la scăldat. Unul dintre ei, un băiat în vârstă de circa 15 ani, a intrat în apă și, probabil din cauza stratului gros de mâl, a alunecat și nu a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: