Home » National » Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armată

Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armată

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat că intenționează să conducă Guvernul „ca la armată”, cu mai puține subiecte politice și cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative.

„Voi conduce ca un militar, ca la armată. Mai puțină politică și proceduri și avize mai rapide”, a spus Oprea la Realitatea TV.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, „pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru” de cătreVictor Ponta.

Duminică, premierul Ponta a anunțat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar își va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere președintelui Klaus Iohannis să îi încredințeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuțiile de prim-ministru în acest interval.

Oprea va avea inclusiv atribuția de a conduce ședințele de guvern.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

Sursa: mediafax.ro

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat că intenționează să conducă Guvernul "ca la armată", cu mai puține subiecte politice și cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative. "Voi conduce ca un militar, ca la armată. Mai puțină politică și proceduri și avize mai rapide", a spus Oprea la Realitatea TV. Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, "pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru" de cătreVictor Ponta. Duminică, premierul Ponta a anunțat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar își…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: