Home / National / Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armată

Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armată

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat că intenționează să conducă Guvernul “ca la armată”, cu mai puține subiecte politice și cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative.

“Voi conduce ca un militar, ca la armată. Mai puțină politică și proceduri și avize mai rapide”, a spus Oprea la Realitatea TV.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, “pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru” de cătreVictor Ponta.

Duminică, premierul Ponta a anunțat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar își va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere președintelui Klaus Iohannis să îi încredințeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuțiile de prim-ministru în acest interval.

Oprea va avea inclusiv atribuția de a conduce ședințele de guvern.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

Sursa: mediafax.ro

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat că intenționează să conducă Guvernul "ca la armată", cu mai puține subiecte politice și cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative. "Voi conduce ca un militar, ca la armată. Mai puțină politică și proceduri și avize mai rapide", a spus Oprea la Realitatea TV. Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, "pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru" de cătreVictor Ponta. Duminică, premierul Ponta a anunțat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar își…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Victimele din clubul Colectiv, comemorate printr-un mars al tacerii, la un an de la tragedie. Peste 5.000 de oameni au fost la Colectiv, unde au depus flori si lumanari

Peste 5.000 de persoane au ...

Șoferii de care să te ferești: o mașină din opt provoacă accidente

Mașina puternică la volanul căreia ...

Totul despre noua lege! Conversia creditelor în franci elvețieni, pas cu pas

Zilele trecute, a fost adoptată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: