Home » Monden » Pro Tv face schimbări în grilă. Cine îi va lua locul lui Cătălin Măruță

Pro Tv face schimbări în grilă. Cine îi va lua locul lui Cătălin Măruță

Pro TV face schimbări în grila de programe pentru această vară și, în momentul în care emisiunea lui Cătălin Măruță va intra în vacanță, va fi difuzat un show estival.

Potrivit dcnews.ro, noul show se va chema ”Vorbește lumea”, dar nu se știe deocamdată cine vor fi prezentatorii lui. Cert este că startul acestuia va fi dat în momentul în care Cătălin Măruță va pleca într-o binemeritată vacanță.

Printre numele vehiculate pentru a fi gazde ale noului show monden se numără Vica Blochina, Răzvan Fodor, Ruby sau Gina Pistol.

Emisiunea ce va fi difuzată pe același fus orar cu ”La Măruță” va aborda subiecte din viața mondenă, dar și din modă și lifestyle.

Va deveni tată pentru a doua oară

Cătălin Măruță și Andra vor trece din nou prin mari emoții. Fetița lor urmează să vină pe lume în luna iulie, astfel că se vor avea timp în această vacanță să se bucure din plin de momente unice.

Sursa: libertatea.ro

Pro TV face schimbări în grila de programe pentru această vară și, în momentul în care emisiunea lui Cătălin Măruță va intra în vacanță, va fi difuzat un show estival. Potrivit dcnews.ro, noul show se va chema ”Vorbește lumea”, dar nu se știe deocamdată cine vor fi prezentatorii lui. Cert este că startul acestuia va fi dat în momentul în care Cătălin Măruță va pleca într-o binemeritată vacanță. Printre numele vehiculate pentru a fi gazde ale noului show monden se numără Vica Blochina, Răzvan Fodor, Ruby sau Gina Pistol. Emisiunea ce va fi difuzată pe același fus orar cu ”La…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: