Home » Monden » BOMBA verii! Bianca si Victor Slav au luat o decizie care o sa lase cu gura cascata pe toata lumea!

BOMBA verii! Bianca si Victor Slav au luat o decizie care o sa lase cu gura cascata pe toata lumea!

Anul acesta am putea asista la o noua nunta. Nu, nu este vorba despre un cuplu care a decis sa-si uneasca destinele, ci despre Bianca Dragusanu si Victor Slav, care vor sa se recasatoreasca, la mai bine de un an dupa ce au divortat.

S-au cunoscut la emisiunea “Dansez pentru tine”, iar intre ei s-a infiripat imediat o idila, care s-a transformat la fel de repede intr-o poveste de dragoste, iar apoi intr-o casnicie. Insa, mariajul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav s-a terminat brusc, din cauza escapadelor roscatei, la Paris, cu Adrian Cristea.

De atunci, cei doi fosti soti s-au impacat si s-au certat de nenumarate ori. Totusi, recent, fostii soti si-au dat seama ca se iubesc enorm si ca nu pot sta unul fara celalalt, asa ca si-au mai dat o sansa.Au stabilit sa lase totul sa vina de la sine si sa nu forteze lucrurile, pentru ca fiecare sa vada ce simte si, daca intre ei, mai poate fi ce a fost candva. Ei bine, iata ca, la numai o luna de la impacare, Bianca si Victor si-au dat seama ca, in ciuda tuturor certurilor, sunt facuti unul pentru altul.

Hotarati sa lase fiecare de la el pentru ca relatia sa mearga asa cum este firesc, Bianca si Victor au inceput deja sa isi faca, din nou, planuri de viitor.

Au petrecut impreuna weekendul

Saptamana trecuta, Victor a mers acasa la socra lui si a petrecut un weekend linistit, alaturi de femeia pe care o iubeste. ”Vor sa faca un copil si lucreaza la acest lucru. Sunt convinsi ca au ajuns la varsta si maturitatea necesara unei astfel de responsabilitati. Chiar daca situatia lor nu este foarte clara, amandoi isi doresc enorm un rod al iubirii lor. Bianca nu se protejeaza, asa ca in curand ne-ar putea da vestea cea mare. Mai mult, au vorbit si despre casatorie. Adica despre cununia civila, pentru ca in fata lui Dumnezeu sunt uniti. Daca lucrurile vor merge la fel de bine ca in ultima luna, este foarte posibil ca Bianca sa redevina doamna Slav. Si ea s-a maturizat enorm, stie ce vrea, pe cine vrea. Nu ii trebuie alt barbat, a intrerupt orice dialog cu alti barbati, pentru ea exista Victor si atat. El inca nu are incredere totala, dar incetul cu incetul o va capata”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

La un pas sa se mute impreuna!

Initial, Bianca si Victor au stabilit ca fiecare sa stea la el acasa, insa, pentru ca se inteleg foarte bine, el si-a adus deja o parte dintre lucruri acasa la fosta sa sotie. Practic, este pe jumatate mutat inapoi. Dorm seara de seara impreuna, isi fac planuri de viitor si vorbesc tot timpul despre bebelusul pe care si-l doresc.

Sursa: cancan.ro

Anul acesta am putea asista la o noua nunta. Nu, nu este vorba despre un cuplu care a decis sa-si uneasca destinele, ci despre Bianca Dragusanu si Victor Slav, care vor sa se recasatoreasca, la mai bine de un an dupa ce au divortat. S-au cunoscut la emisiunea “Dansez pentru tine”, iar intre ei s-a infiripat imediat o idila, care s-a transformat la fel de repede intr-o poveste de dragoste, iar apoi intr-o casnicie. Insa, mariajul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav s-a terminat brusc, din cauza escapadelor roscatei, la Paris, cu Adrian Cristea. De atunci, cei doi fosti soti…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: