Home » Justitie » Tânără accidentată pe trecerea de pietoni!

Tânără accidentată pe trecerea de pietoni!

de Răzvan CĂLIN

Miercuri, la orele amiezei, o tânără din Bârlad și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost lovită în plin de o mașină chiar în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut la ora 13.30, pe Bulevardul Republicii, pe marcajul pietonal din apropierea Grădinii Publice.

”O tânără din Bârlad, în vârstă de 24 de ani, tocmai se angajase în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni. În acel moment, din direcția Centrul Civic către SC Rulmenți SA s-a apropiat un autoturism marca Volkswagen, care era condus de un bârlădean în vârstă de 39 de ani. Din păcate, acesta nu a acordat tinerei prioritate de trecere și a accidentat-o”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma impactului, tânăra a suferit diverse politraumatisme și un traumatism cranio-cerebral și a fost transportată la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din localitate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

de Răzvan CĂLIN Miercuri, la orele amiezei, o tânără din Bârlad și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost lovită în plin de o mașină chiar în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut la ora 13.30, pe Bulevardul Republicii, pe marcajul pietonal din apropierea Grădinii Publice. ”O tânără din Bârlad, în vârstă de 24 de ani, tocmai se angajase în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni. În acel moment, din direcția Centrul Civic către SC Rulmenți SA s-a apropiat un autoturism marca Volkswagen, care era condus de un bârlădean în vârstă de 39 de ani.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: