Home » Social » Peste 1.400 de pensionari vor în stațiune în iulie

Peste 1.400 de pensionari vor în stațiune în iulie

de Roxana NĂSTASĂ

Cerere mare de bilete de tratament la Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui. Potrivit conducerii instituției, pentru seria de pe 10 iulie au fost alocate 246 de bilete, iar solicitări de la pensionari sunt aproximativ 1400. E știut din anii trecuți că majoritatea penisonarilor vor în stațiuni vara, mai ales la mare.
„Pentru seria de pe 10 iulie au fost alocate 246 de bilete de tratament, iar solicitări sunt de la pensionari în jur de 1.400. În fiecare an vara sunt multe solicitări, toți vor la mare, în special. Am mai cerut suplimentări de vreo 200 de bilete”, ne-a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.
Bilete de tartament sunt pentru toate stațiunile din țară. Durata sejurului este de 16 zile, iar a tratamentului balnear de 12 zile, un pensionar putând beneficia de un astfel de bilet odată pe an.
Deși cererea este foarte mare sunt și pensionari care beneficiază de bilet, dar ulterior nu mai merg la tratament.

de Roxana NĂSTASĂ Cerere mare de bilete de tratament la Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui. Potrivit conducerii instituției, pentru seria de pe 10 iulie au fost alocate 246 de bilete, iar solicitări de la pensionari sunt aproximativ 1400. E știut din anii trecuți că majoritatea penisonarilor vor în stațiuni vara, mai ales la mare. „Pentru seria de pe 10 iulie au fost alocate 246 de bilete de tratament, iar solicitări sunt de la pensionari în jur de 1.400. În fiecare an vara sunt multe solicitări, toți vor la mare, în special. Am mai cerut suplimentări de vreo 200 de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: