Home » Justitie » Prins cu acte false la frontieră

Prins cu acte false la frontieră

de Marian MOCANU

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au depistat în trafic un autoturism marca Opel, condus de un cetățean român, deși nu avea asigurare de răspundere civilă auto valabilă și inspecția tehnică periodică efectuată. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a declarat că a împrumutat vehicolul de la un nepot, neștiind că actele sunt false.

În după-amiaza zilei de 24 iunie, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au oprit în trafic pentru control, pe raza localității de frontieră Rînzești, un autoturism marca Opel-Vectra-B-Caravan, înmatriculat în Olanda, condus de cetățeanul român Vasile S., în vârstă de 57 de ani.

„În urma controlului efectuat, lucrătorii noștri au constatat că asigurarea auto și documentul care atesta dovada inspecției tehnice a autoturismului în cauză prezentate la control nu îndeplineau condițiile de formă și fond ale unui document autentic. S-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că inspecția tehnică a autoturismului marca Opel este expirată de la sfârșitul anului trecut și că la data de 24.06.2015 acesta nu figura cu asigurare de răspundere civilă auto valabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, inspector de poliție Irina Mirică.

Luat la întrebări, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul de la un nepot al său și că nu are cunoștință despre faptul că documentele autoturismului sunt false sau falsificate. Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care un are drept de circulație în România.

de Marian MOCANU Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au depistat în trafic un autoturism marca Opel, condus de un cetățean român, deși nu avea asigurare de răspundere civilă auto valabilă și inspecția tehnică periodică efectuată. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a declarat că a împrumutat vehicolul de la un nepot, neștiind că actele sunt false. În după-amiaza zilei de 24 iunie, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au oprit în trafic pentru control, pe raza localității de frontieră Rînzești, un autoturism marca Opel-Vectra-B-Caravan, înmatriculat în Olanda, condus de cetățeanul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: