Home » Justitie » Ultima „aroganță”: Plimbare cu mașina prin… Grădina Publică!

Ultima „aroganță”: Plimbare cu mașina prin… Grădina Publică!

de Răzvan CĂLIN

Un cititor ne-a trimis la redacție o înregistrare cu un individ mai cu tupeu decât alții, care a făcut câteva ture cu mașina tocmai prin Grădina Publică din Bârlad.

Din păcate, avem din nou motiv să scriem despre teribilismul, aroganța sau pur și simplu lipsa de bun simț a unor concitadini bârlădeni, care se consideră mai presus de orice și oricine. De această dată, un cititor fidel al cotidianului nostru ne-a trimis la redacție o înregistrare video cu un individ care se plimbă nestingherit cu mașina chiar prin Grădina Publică din Bârlad. Iar asta s-a întâmplat joi, 25 iunie, ziua în amiaza mare, în jurul orei 13. Pe înregistrare se vede clar cum un individ aflat la volanul unei mașini de culoare argintie se deplasa agale pe aleile din Grădina Publica, de ca și cum ar fi fost pe șosea.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gTwMX4xUcTs&w=420&h=315]

”Mai întâi a ocolit de câteva ori foișorul de lemn situat în partea de nord a Grădinii Publice, după care a început să ruleze și pe aleile principale. La ora aia erau destul de mulți oameni în parc, mai ales copii, adolescenți, cu toții ieșiți să se recreeze. Bine că nu s-a întâmplat vreo nenorocire, să dea peste cineva cu mașina”, ne-a spus indignat cel care a asistat la întâmplare și a și imortalizat-o cu telefonul mobil.

Cum s-ar spune, asta-i ultima ”aroganță” la modă prin Bârlad: să te plimbi cu mașina prin Grădina Publică!

de Răzvan CĂLIN Un cititor ne-a trimis la redacție o înregistrare cu un individ mai cu tupeu decât alții, care a făcut câteva ture cu mașina tocmai prin Grădina Publică din Bârlad. Din păcate, avem din nou motiv să scriem despre teribilismul, aroganța sau pur și simplu lipsa de bun simț a unor concitadini bârlădeni, care se consideră mai presus de orice și oricine. De această dată, un cititor fidel al cotidianului nostru ne-a trimis la redacție o înregistrare video cu un individ care se plimbă nestingherit cu mașina chiar prin Grădina Publică din Bârlad. Iar asta s-a întâmplat joi,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

4 comments

  1. la acest individ se aduga si cei de la politia locala care fac in mod frecvent acest lucru

  2. trebuie idendificat si pedepsit

  3. numai cei din politie si anumite persoane mai „cunoscute” au voie restul trebuie pedepsiti..Pai legea e alta pt cei din politie?Pe biciclete nu pot sa mearga daca ii dor picioarele?stai nici bicicletele nu sunt permise.Lucru deranjant e ca unii se cred mai importanti decat altii :”ei este…e cineva”.restul „nu are valoare”.Asta e lucrul cel mai frustrant.Nesimtirea besinosului care se crede in prostia si murdaria mentala mai presus de restul

  4. un turnator nenorocit… politicienii va fura painea de la gura si pe voi va freaca grija cine se plimba cu masina prin gradina, poate omu are autorizatie pt persoana cu dizabilitati si vrea sa simta si el iarba, bai ce boschetari mai sunteti.

%d blogeri au apreciat: