Home » Monden » Imaginile care arunca in aer Romania! El este iubitul secret al Elenei Udrea!

Imaginile care arunca in aer Romania! El este iubitul secret al Elenei Udrea!

Una dintre cele mai dorite si puternice femei din Romania iubeste din nou! CANCAN.ro a obtinut imagini fabuloase cu fostul ministru in timp ce se saruta cu un tanar. Totul s-a intamplat la miezul noptii, pe terasa unui restaurant de lux din Herastrau.

In anii care au trecut, Elena Udrea a devenit una dintre cele mai puternice femei din Romania. A fost consilier prezidential, a ocupat pozitia de ministru, s-a ales cu titulatura de “Blonda de la Cotroceni”, a devenit candidata la presedintie, insa, la un moment dat, destinul si ecoul ciocanului judecatoresc au „condamnat-o” la inchisoare.Au urmat cateva luni pe care le-a petrecut intr-o camera de 9 metri patrati, cu patru paturi si toaleta turceasca. Elena, “Blonda de la Cotroceni”, era acum doar una dintre detinutele de la Targsor. In aceasta vara a fost eliberata si incarcerata la domiciliu, iar mai apoi, judecatorii au luat decizia sa ramana sub control judiciar si sa fie anchetata in libertate.

Eliberata din puscarie si din casnicie, Elena Udrea s-a indragostit

In prezent, Elena Udrea incearca sa isi recapete stralucirea pierduta in spatele zavoarelor ferecate de la inchisoare. Iar daca in trecut Dorin Cocos a fost barbatul langa care fostul ministru s-a ridicat si s-a format, acum, se pare ca ranile inca necicatrizate ii sunt oblojite sentimental de un barbat mai tanar, pe numele sau Valentin.Eliberata din puscarie si din casnicie, dupa divortul- mut de Cocos, Elena Udrea iubeste din nou. Paparazzii CANCAN.ro au reusit sa obtina ieri seara imagini senzationale cu “Blonda de la Cotroceni” si Valentin, un tanar bine lucrat, cu tenul masliniu, pe o terasa unui restaurant de lux din parcul Herastrau.In apropierea de miezul noptii, intr-o atmosfera romantica dictata de lumanari si aroma de sampanie fina, Udrea si Valentin si-au aruncat priviri lungi, s-au mangaiat si… s-au sarutat fara sa le pese ca ar putea fi observati. Semn ca Elena e dispusa sa-si strige iubirea in public, sub clar de Luna.

E dragoste mare la sfarsit de condamnare

Dupa aproape o ora in care au aratat precum doi adolescenti care isi traiesc primele zile de relatie, Elena si partenerul ei s-au ridicat si, tinandu-se de mana, s-au indreptat spre iesire. Filmarile realizate de paparazzii CANCAN.ro arata ca Elena a invatat sa iubeasca din nou, sa zambeasca langa Valentin, cel care, la randul lui nu s-a ascuns sa o alinte pe tot timpul cinei lor romantice.

Presupusa relatie cu Basescu

Si la masa, Valentin a tinut-o de mana pe Elena Udrea

Si la masa, Valentin a tinut-o de mana pe Elena Udrea

In decursul timpului, despre Elena Udrea s-a spus ca ar fi avut o relatie mai mult decat profesionala cu Traian Basescu. Zvonurile au fost repuse de curand pe tapet si de Adriana Saftoiu, fosta purtatoare de cuvant de la Cotroceni. “Partea buna a faptului ca Elena il vizita aproape zilnic pe Presedinte era ca nu ne mai solicita dupa o anumita ora. (…) In mod evident, se comporta amandoi ca niste adolescenti pe care nu trebuie sa ii prinda mama”, a punctat Adriana Saftoiu in cartea sa, intitulata „Cronica de Cotroceni”.

Sursa: cancan.ro

Una dintre cele mai dorite si puternice femei din Romania iubeste din nou! CANCAN.ro a obtinut imagini fabuloase cu fostul ministru in timp ce se saruta cu un tanar. Totul s-a intamplat la miezul noptii, pe terasa unui restaurant de lux din Herastrau. In anii care au trecut, Elena Udrea a devenit una dintre cele mai puternice femei din Romania. A fost consilier prezidential, a ocupat pozitia de ministru, s-a ales cu titulatura de “Blonda de la Cotroceni”, a devenit candidata la presedintie, insa, la un moment dat, destinul si ecoul ciocanului judecatoresc au "condamnat-o" la inchisoare.Au urmat cateva luni…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: