Home » Technology » Cât va costa Windows 10

Cât va costa Windows 10

de Dan Dobrovolschi

Microsoft a tot vorbit despre posibilitatea de a trece de la Windows 7 și 8 la Windows 10 pe gratis, însă nu a menționat până în prezent prețul oficial al noului sistem de operare. Deși nu a fost făcut un anunț oficial, aplicația de upgrade din sistemele de operare curente menționează acum prețul în cadrul imaginii de pornire, sugerând că aceea este suma pe care utilizatorii o vor economisi atunci când își rezervă upgrade-ul gratuit.

Avem la îndemână prețuri pentru trei regiuni: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Europa. În America, sistemul de operare Windows 10 va fi disponibil de la 119 dolari în varianta de bază, în timp ce în marea britanie prețul este de 99,99 lire sterline. Restul europei va trebui să scoată din buzunare 135 de euro în cazul în care nu dispune de o copie licențiată a unei versiuni precedente de Windows. Se pare că și versiunea Pro a lui Windows 10 are un preț neoficial, însă doar în Statele Unite:  199 dolari.

Aceste prețuri nu sunt cu mult diferite față de cele pentru Windows 8 și 8.1, ceea ce ar sugera că în România ne-am putea aștepta la un preț final de 499 lei. Microsoft încă nu discută în mod oficial despre aceste prețuri, însă cu greu ne putem imagina că vor mai fi schimbate până pe 29 iulie, când sistemul de operare va ajunge în magazine și va fi lansat ca upgrade gratuit.

Sursa: go4it.ro

de Dan Dobrovolschi Microsoft a tot vorbit despre posibilitatea de a trece de la Windows 7 și 8 la Windows 10 pe gratis, însă nu a menționat până în prezent prețul oficial al noului sistem de operare. Deși nu a fost făcut un anunț oficial, aplicația de upgrade din sistemele de operare curente menționează acum prețul în cadrul imaginii de pornire, sugerând că aceea este suma pe care utilizatorii o vor economisi atunci când își rezervă upgrade-ul gratuit. Avem la îndemână prețuri pentru trei regiuni: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Europa. În America, sistemul de operare Windows 10…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Dan Dobrovolschi

%d blogeri au apreciat: