Home » Sport » Locul III la al III-lea turneu final de rugby în 7!

Locul III la al III-lea turneu final de rugby în 7!

de Răzvan CĂLIN

RC Bârlad a reușit, la finele săptămânii trecute, să se clasifice pe locul al III-lea la cel de al III-lea turneu final de rugby în 7, care s-a derulat la Năvodari.

Echipa de rugby în 7 a RC Bârlad a reușit să aibă o evoluție onorabilă și la cel de al III-lea turneu final al competiției, care s-a derulat sâmbătă, 27 iunie, la Năvodari. Rugbiștii bârlădeni au jucat finala mică a turneului de la Năvodari în compania celor de la RCM Galați, pe care au reușit să-i învingă cu scorul de 38 – 12. În consecință, rugbiștii bârlădeni s-au clasast pe locul III, primele două trepte ale podiumului fiind ocupate de CS Năvodari (locul I) și CSM U 23 București (locul II).

„A fost un turneu frumos, în care echipa noastră a avut o evoluție foarte bună. Nu putem decât să ne bucurăm că am reușit să urcăm pe podiumul acestei a III-a etape din cadrul campionatului național de rugby în 7”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Cel de al IV-lea turneu final se va derula pe 8 august, la Iași. Între timp, rugbiștii de la RC Bârlad au intrat într-o binemeritată vacanță care va dura până pe 13 iulie, dată la care lotul se va reuni pentru a începe pregătirile în vederea abordării returului campionatului Diviziei Naționale de Seniori.

de Răzvan CĂLIN RC Bârlad a reușit, la finele săptămânii trecute, să se clasifice pe locul al III-lea la cel de al III-lea turneu final de rugby în 7, care s-a derulat la Năvodari. Echipa de rugby în 7 a RC Bârlad a reușit să aibă o evoluție onorabilă și la cel de al III-lea turneu final al competiției, care s-a derulat sâmbătă, 27 iunie, la Năvodari. Rugbiștii bârlădeni au jucat finala mică a turneului de la Năvodari în compania celor de la RCM Galați, pe care au reușit să-i învingă cu scorul de 38 - 12. În consecință, rugbiștii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin