Home » National » Ponta: Revin în țară în maximum două săptămâni pe picioarele mele, nu în scaun cu rotile sau cârje

Ponta: Revin în țară în maximum două săptămâni pe picioarele mele, nu în scaun cu rotile sau cârje

Premierul Victor Ponta, aflat în Turcia unde se recuperează după operația la genunchi, a declarat că va reveni în țară, „pe picioare, nu în scaun cu rotile sau cârje”, în maximum două săptămâni, interval în care medicii i-au transmis că nu poate pune piciorul jos.

„Ieri am fost încă o dată la doctor și am maxim două săptămâni în care nu pot pune piciorul jos. În maxim cele două săptămâni voi veni acasă pe picioarele mele, nu cu scaun cu rotile, cârje sau alte lucruri. În maxim două săptămâni”, a spus Ponta la B1.

Miercuri, Ponta afirma că este posibil să revină în țară după săptămâna viitoare, respectiv începând cu 6 iulie, săptămână în care trebuie să parcurgă exerciții de fizioterapie și recuperare intensivă, mai devreme totuși de termenul de 28 de zile avansat inițial de medici.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

În urmă cu o săptămână, premierul a anunțat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar își va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să îi încredințeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuțiile de prim-ministru în acest interval.

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, „pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru” de către Victor Ponta, care se află încă în Turcia.

Sursa; mediafax.ro

Premierul Victor Ponta, aflat în Turcia unde se recuperează după operația la genunchi, a declarat că va reveni în țară, "pe picioare, nu în scaun cu rotile sau cârje", în maximum două săptămâni, interval în care medicii i-au transmis că nu poate pune piciorul jos. "Ieri am fost încă o dată la doctor și am maxim două săptămâni în care nu pot pune piciorul jos. În maxim cele două săptămâni voi veni acasă pe picioarele mele, nu cu scaun cu rotile, cârje sau alte lucruri. În maxim două săptămâni", a spus Ponta la B1. Miercuri, Ponta afirma că este posibil…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: