Home » Sport » A început turneul final la Under 16!

A început turneul final la Under 16!

de Răzvan CĂLIN

Echipa CSS Bârlad speră să aibă o evoluție cât mai bună la această competiție.

Ieri, s-a dat startul turneului final al Campionatului Național de rugby pentru echipele „Under 16”. Competiția se va desfășura până pe 5 iulie și este găzduită de Năvodari. În prima parte a turneului, echipa CSS Bârlad va da piept cu următorii adversari: Tomitanii Constanța, LPS „Dinicu Golescu” București și CSS Pantelimon București.

„Noi sperăm să avem o evoluție cât mai bună la acest turneu final. Totul depinde de cât de bine se vor concentra băieții, cât de mult vor asculta indicațiile tactice primite și, de ce să nu spunem, va fi nevoie și de un pic de noroc. Oricum, suntem hotărâți să ieșim cu fruntea sus din această competiție și să avem evoluții cât mai onorabile”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipa CSS Bârlad speră să aibă o evoluție cât mai bună la această competiție. Ieri, s-a dat startul turneului final al Campionatului Național de rugby pentru echipele „Under 16”. Competiția se va desfășura până pe 5 iulie și este găzduită de Năvodari. În prima parte a turneului, echipa CSS Bârlad va da piept cu următorii adversari: Tomitanii Constanța, LPS „Dinicu Golescu” București și CSS Pantelimon București. „Noi sperăm să avem o evoluție cât mai bună la acest turneu final. Totul depinde de cât de bine se vor concentra băieții, cât de mult vor asculta indicațiile tactice primite…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: