Home » Politic » Uluială maximă la PP-DD Bârlad – Oamenii lui Diaconescu au aflat din presă că au fost "înghițiți" de UNPR

Uluială maximă la PP-DD Bârlad – Oamenii lui Diaconescu au aflat din presă că au fost "înghițiți" de UNPR

de Simona MIHĂILĂ

Neprevăzuta mutare le-a dat peste cap toate planurile pepedediștilor bârlădeni care își lansaseră, deja, candidatul pentru fotoliul de primar al orașului, în persoana lui Tiberiu Nechita.

Vestea absobției PP-DD de către UNPR le-a produs un adevărat șoc membrilor organizației județene a Partidului Poporului. Ieri, la câteva ore după ce posturile centrale de televiziune au dat publicității primele informații despre fuziunea dintre cele două partide, în sânul organizației era agitație maximă.
Marcel Vasilache, președintele organizației județene, a recunoscut că nu a știut nimic despre pregătirile care se făceau la București în legătură cu această fuziune și că atât el, cât și colegii din teritoriu au aflat din presă ce s-a întâmplat.
„Nu am fost informați despre ceea ce se petrece, nu ne-a întrebat nimeni nimic, suntem ca loviți cu parul în moalele capului. Acum să vedem ce urmează să facem. Din câte am aflat vom fi chemați la București să ni se dea explicații”, a declarat, pentru Est News, Marcel Vasilache.
Liderul pepedediștilor din județ spune că, cel puțin pe plan local, fuziunea a picat într-un moment nepotrivit, întrucât în multe organizații locale fuseseră puse la punct strategii electorale, pentru alegerile de anul viitor.
PPDD Bârlad era unul dintre puținele organizații politice din Bârlad care-și lansase candidatul pentru fotoliul de primar, în persoana lui Tiberiu Nechita.
Protocolul de fuziune prin absorbție dintre PP-DD și UNPR a fost semnat, în cursul dimineții de ieri, de către liderii celor două formațiuni. Odată cu semnarea acestuia, s-a desființat și grupul PP-DD de la Camera Deputaților, după ce, cu puțin timp în urmă, se desființase și cel de la Senat.

de Simona MIHĂILĂ Neprevăzuta mutare le-a dat peste cap toate planurile pepedediștilor bârlădeni care își lansaseră, deja, candidatul pentru fotoliul de primar al orașului, în persoana lui Tiberiu Nechita. Vestea absobției PP-DD de către UNPR le-a produs un adevărat șoc membrilor organizației județene a Partidului Poporului. Ieri, la câteva ore după ce posturile centrale de televiziune au dat publicității primele informații despre fuziunea dintre cele două partide, în sânul organizației era agitație maximă. Marcel Vasilache, președintele organizației județene, a recunoscut că nu a știut nimic despre pregătirile care se făceau la București în legătură cu această fuziune și că atât…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

5 comments

  1. privitor de pe strada

    Da uluiala maxima ori „urluiala” elodiana ?! Isi facuse planuri dupa subordonarea de anul trecut cind si-au luat limbile in gura cu Buzatu stind in genunchi vinzind cadavrul pipidistilor.Liderii locali au facut o tumba atunci si imitind pina in cel mai mic detaliu trogloditii de la centru s-au vindut pe ei si cei 20 de bosorogi pesedeului.Cei doi ageamii au incercat cu multa gargara si ipocrizie sa dea vina pe hotaririle de la centru,pe fosta conducere respectiv pe Ciuhodaru.Nu cumva Ciuhodaru a ajuns intre timp tot la partidul numaratorului de izmene devenit general cu 4 stele peste noapte ? Parca-i vedem maine poimaine propovaduind ca extragerea prin metoda fracturarii hidraulice e defapt un beneficiu si o binecuvintare pentru romani.Intre timp domnul Dan sta la racoare pentru santaj iar asa zisa prietena madam Mann in tandem cu omul lui Dragnea , acoperitul Neagu , care fie vorba intre noi n-a fost capabila sa conduca PP-DD Arad la Bucuresti a fost capabila sa vinda absolut tot PP-DD-ul doar in avantaj personal.Interesant ar fi sa citim opinia Santajistului Sef.Mincinosi , lichele , traseisti , prostitutie politica si gargara multa e definitia si crezul acestor ageamii care precum CDR-ul in 1996 a ajuns pe val dar n-au avut habar cu ce se maininca puterea.
    Ratatilor , asta ca sa nu tastez cenzuratul „rahatilor” !

  2. BFP (barladul_fara_politruci)

    Felicitari domnule General Oprea pentru tinta de 1 milion de membri pina in 2016.Pacat ca ati inceput achizitiile cu traseisti si lichele politruce.Cat despre cadavrul PPDD-ist nu cred ca va apropiati de target cu ei caci pina la alegeri se vor imputina , vor iesi pe cale naturala din sistem.Pe plan local mai mult de o suta de membri reali nu cred ca mai sunt.Simpatizantii au fost pierduti inca de anul trecut cind au fost scosi la mezat.
    Credeti ca si aia 100 vor mai asculta de iudele care i-au vindut deja de 2 ori ?
    Apropo de cei 1 milion de membri , acestia vor reprezenta o moneda de troc politic cumva la urmatoarele alegeri parlamentare ?
    Ai luati ca sa-i vindeti ca pe vite ?
    Le vindeti sperantele si saracia sa va mai luati posturi de ministri si functii ?
    NU DOMNULE GENERAL OPREA , CEL PUTIN LA BARLAD NU VETI REUSI ORICATE IUDE VETI AVEA !

  3. odihneasca-se in pace linga elodia :))))))))))

  4. Anomalia contra naturii a fost inhumata insfirsit in cimitirul cadavrelor politice UNPR.Duhoarea hoitului slujitorilor movalii devenise insuportabila.RIP

%d blogeri au apreciat: