Home » Sport » Debut cu victorie la turneul final!

Debut cu victorie la turneul final!

de Răzvan CĂLIN

Echipa U 16 a CSS Bârlad a învins cu 54 – 0 pe Tomitanii Constanța, în primul meci al turneului final al Campionatului Național.

Luni, 29 iunie, în primul meci de la turneul final al Campionatului Național de Rugby pentru Under 16, echipa Clubului Sportiv Școlar (CSS) a reușit să-și treacă în cont o primă victorie. Competiția se desfășoară în perioada 28 iunie – 5 iulie, la Năvodari. Micii rugbiști bârlădeni au întâlnit, de la ora 18, echipa Tomitanii Constanța, pe care au reușit să o învingă cu un categoric scor: 54 – 0.

„A fost un meci foarte frumos, copiii noștri reușind să presteze un joc foarte bun. Ne-am remarcat mai ales pe linia de apărare, unde am reușit să recuperăm multe baloane, să plecăm rapid pe contraatac și să și înscriem. Deci, per ansamblu, ne putem declara mulțumiți de acest prim meci. Sperăm că și la celelalte partide vom reuși să avem evoluții onorabile”, ne-a declarat Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad.

Astăzi, 1 iulie, de la ora 19, juniorii U 16 de la CSS Bârlad vor da piept cu echipa similară a LPS „Dinicu Golescu” București.

de Răzvan CĂLIN Echipa U 16 a CSS Bârlad a învins cu 54 - 0 pe Tomitanii Constanța, în primul meci al turneului final al Campionatului Național. Luni, 29 iunie, în primul meci de la turneul final al Campionatului Național de Rugby pentru Under 16, echipa Clubului Sportiv Școlar (CSS) a reușit să-și treacă în cont o primă victorie. Competiția se desfășoară în perioada 28 iunie - 5 iulie, la Năvodari. Micii rugbiști bârlădeni au întâlnit, de la ora 18, echipa Tomitanii Constanța, pe care au reușit să o învingă cu un categoric scor: 54 - 0. „A fost un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: