Home / National / Iohannis pentru Financial Times: Ponta trebuie să demisioneze

Iohannis pentru Financial Times: Ponta trebuie să demisioneze

Președintele Klaus Iohannis spune, într-un interviu acordat Financial Times, că premierul Victor Ponta trebuie să demisioneze, pentru că este inacceptabil ca într-o țară europeană un prim-ministru să fie acuzat de fapte ilegale.

Klaus Iohannis a acordat un interviu publicației Financial Times în care vorbește și despre lupta anticorupție din România. Referindu-se la situația premierului Victor Ponta, cercetat pentru trei infracțiuni, președintele a spus că acesta ar trebui să demisioneze.

“Cea mai bună cale este să demisioneze”, afirmă președintele, în interviul publicat în ediția electronică de marți a publicației. “Dacă nu este vinovat, așa cum susține, atunci nu este nicio problemă… dar este inacceptabil pentru o țară europeană ca premierul să fie acuzat de procurori de fapte ilegale”, a adăugat el.

Sursa: mediafax.ro

Președintele Klaus Iohannis spune, într-un interviu acordat Financial Times, că premierul Victor Ponta trebuie să demisioneze, pentru că este inacceptabil ca într-o țară europeană un prim-ministru să fie acuzat de fapte ilegale. Klaus Iohannis a acordat un interviu publicației Financial Times în care vorbește și despre lupta anticorupție din România. Referindu-se la situația premierului Victor Ponta, cercetat pentru trei infracțiuni, președintele a spus că acesta ar trebui să demisioneze. "Cea mai bună cale este să demisioneze", afirmă președintele, în interviul publicat în ediția electronică de marți a publicației. "Dacă nu este vinovat, așa cum susține, atunci nu este nicio problemă...…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Avertizare meteo. Cod galben de vânt puternic în 19 județe, duminică și luni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare ...

Haos în aeroport: Românii întorși în țară nu țin cont de reguli și sunt nemulțumiți că trebuie să intre în carantină

Românii întorși ieri în țară, pe aeroportul Otopeni, nu ...

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Peste 700 de oameni au murit în ultimele 24 de ore în Marea Britanie, inclusiv un copil de 5 ani

Marea Britanie a anunțat sâmbătă o nouă zi neagră: ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: