Home » Social » Duhoare de nedescris în centrul Bârladului

Duhoare de nedescris în centrul Bârladului

de Ionuț PREDA

Bazinul celei mai vechi fântâni arteziene din Bârlad, cea situată pe platoul din spatele Bisericii Domneasca din Bârlad, este, de câteva săptămâni sursa celor mai dezagreabile momente de promenadă. Bârlădenii care vor să petreacă liniștiți o după-amiază pe băncile de sub sălciile de lângă bazin, fug ca din pușcă după doar două-trei minute de „destindere”. Mirosul pestilențial care îi împresoară este vinovatul principal.

Apa care băltește în bazin își face datoria de … element biodegradabil. Nu se știe exact de cât timp zace neschimbată, dar după duhoare și aspect, s-ar spune că de anul trecut. Fiindcă suntem încă în așteptarea răspunsului oficial de la Primăria Bârlad, bursa presupunerilor rămâne deschisă.

Între timp, bazinul cu apă urât-mirositoare a devenit și sursă de ironii pe rețelele de socializare, unde bârlădenii postează amuzați poze.

Gluma-i glumă, dar chestiunea a devenit cu adevărat îngrijorătoare după ce s-a semnalat că de bazin nu se mai apropie nici măcar puradeii care, în anii din urmă, adorau să se scalde aici.

Totuși, e bine ca bârlădenii atașați de acest loc să nu dispere. Ieri, mai mulți lucrători de la Spații verzi au fost văzuți în zonă plantând flori și trebăluind de zor. Semn bun!

de Ionuț PREDA Bazinul celei mai vechi fântâni arteziene din Bârlad, cea situată pe platoul din spatele Bisericii Domneasca din Bârlad, este, de câteva săptămâni sursa celor mai dezagreabile momente de promenadă. Bârlădenii care vor să petreacă liniștiți o după-amiază pe băncile de sub sălciile de lângă bazin, fug ca din pușcă după doar două-trei minute de „destindere”. Mirosul pestilențial care îi împresoară este vinovatul principal. Apa care băltește în bazin își face datoria de … element biodegradabil. Nu se știe exact de cât timp zace neschimbată, dar după duhoare și aspect, s-ar spune că de anul trecut. Fiindcă suntem…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: