Home » Monden » Adrian Mutu se însoară cu Miss România! Când va avea loc nunta și cine nu va fi invitat!

Adrian Mutu se însoară cu Miss România! Când va avea loc nunta și cine nu va fi invitat!

Se iubesc numai de cateva luni, insa sunt pregatiti sa duca relatia lor la un alt nivel. Adrian Mutu a cerut-o de sotie pe Sandra Bahici, o fotomodel de numai 20 de ani, iar in toamna, cei doi vor ajunge la ofiterul starii civile.

In urma cu cateva luni, atunci cand a fost fotografiat alaturi de Sandra Bachici, toti apropiatii au crezut tanara de 19 ani reprezinta doar un capriciu pentru Adrian Mutu. Timpul a trecut, iar cei doi s-au mutat impreuna, au si cununat un cuplu, si sunt de nedespartit, semn ca idila de primavara s-a transformat intr-o frumoasa poveste de dragoste.Desi este un lucru clar faptul ca „Briliantul” si fosta „Miss Romania” se iubesc extrem de mult, vestile aflate in ultimele saptamani i-a luat prin surprindere chiar si pe apropiati. Mai exact, se parare ca Adrian este pregatit sa renunta la burlacie si sa o duca pe focoasa bruneta in fata altarului.Astfel, ar fi a treia oara cand fostul atacant s-ar insura:„Sandra este femeia potrivita pentru el. In numai cateva luni, Adrian a facut-o dupa chipul si asemanarea lui. Pustoaica il face sa se simta tanar, e cuminte, este tot timpul la dispozitia lui, este foarte discreta si nu isi doreste sa fie celebra. Da, au planuri de viitor. Copil nu cred ca vor avea in viitorul apropiat, dar cu siguranta se vor casatori. Cununia civila ar trebui sa aiba loc in toamna acestui an, nu stim exact data. Sunt secretosi, nu sunt genul de oameni care povestesc tuturor planurile lor”, a declarat un apropiat al lui Adrian Mutu, pentru CANCAN.ro.

Se iubesc nebuneste!

 Un lucru este cert, Mutu are de gand sa isi puna pirostriile si este indragostit pana peste cap de Sandra Bachici: „Atractia fizica dintre ei este foarte mare, Adrian este hipnotizat de ea. Ii place sa se afiseze peste tot cu logodnica lui. Stie ca este privit, invidiat, iar ea admirata. Exista o chimie puternica, o nebunie. Mutu se simte ca la 25 de ani, are senzatia ca traieste prima dragoste. La randul ei, Sandra ii da senzatia ca este dependenta de el, iar asta il zapaceste”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

I-a furat iubita lui Sepsi!

Sandra Bachici este fiica unuia dintre cei mai periculosi traficanti de droguri din Ardeal

Pana la inceputul acestui an, Sandra Bachici a fost logodnica lui Laszlo Sepsi timp de patru ani, ba chiar planuiau sa se casatoreasca anul acesta. Imediat dupa ce l-a cunoscut pe Adi Mutu, frumoasa satena si-a strans hainele din casa lui Sepsi si l-a anuntat printr-un sms ca il paraseste.

Sursa: cancan.ro

Se iubesc numai de cateva luni, insa sunt pregatiti sa duca relatia lor la un alt nivel. Adrian Mutu a cerut-o de sotie pe Sandra Bahici, o fotomodel de numai 20 de ani, iar in toamna, cei doi vor ajunge la ofiterul starii civile. In urma cu cateva luni, atunci cand a fost fotografiat alaturi de Sandra Bachici, toti apropiatii au crezut tanara de 19 ani reprezinta doar un capriciu pentru Adrian Mutu. Timpul a trecut, iar cei doi s-au mutat impreuna, au si cununat un cuplu, si sunt de nedespartit, semn ca idila de primavara s-a transformat intr-o frumoasa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: