Home » Monden » Un artist celebru a ajuns la balamuc pentru că se crede Dumnezeu! Povestea cutremurătoare a unui cântăreț care a spart topurile internaționale!

Un artist celebru a ajuns la balamuc pentru că se crede Dumnezeu! Povestea cutremurătoare a unui cântăreț care a spart topurile internaționale!

A cunoscut celebritatea în urmă cu ceva timp, atunci când hiturile lui ocupau primele locuri în topurile muzicale. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu artistul care a creat una dintre cele mai fredonate melodii, după ce a devenit cunoscut peste hotare, însă SPYNEWS a aflat povestea șocantă.
Alex Mica, timișoreanul care a reușit să spargă topurile internaționale cu piesa „Dalinda”, a intrat în urmă cu ceva timp într-un con de umbră. Mulți au crezut că s-a retras din showbiz-ul autohton, alții că ar fi părăsit România, însă reporterii noștri au aflat adevărul. Un episod nefericit l-ar fi marcat extrem de tare pe celebrul artist, încât o depresie cruntă ar fi pus stăpânire pe el. Surse din anturajul acestuia spun că Alex s-a transformat de când a cunoscut celebritatea. „El este un artist complet. Scrie versuri, se implică și mereu încearcă să fie cel mai bun în ceea ce face. În urma unei despărțiri de iubita lui, Alex a devenit alt om. Trecea prin niște momente grele și avea episoade în care parcă o lua razna”, a povestit o sursă din anturajul artistului, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.Mai mult decât atât, potrivit anturajului lui Alex, la începutul lunii iunie, cântărețul ar fi avut o criză într-un loc public, iar întreaga scenă s-a terminat într-un spital de psihiatrie. „Se afla la un concert într-un club din Timișoara, totul decurgea perfect, când la un moment dat s-a întâmplat ceva cu el. Nimeni nu reușea să îl calmeze și a fost nevoie să intervină poliția. L-au încătușat, însă nici așa nu se calmase. Au decis că trebuie dus la spital, acolo unde a stat internat câteva săptămâni, la secția de psihiatrie. Are momente în care se crede Dumnezeu și momente în care este perfect normal. A stat sub supravegherea medicilor o perioadă, a primit un tratament, iar acum este din nou acasă. Nimeni nu înțelege exact ceea ce se întâmplă cu el. Își dorește foarte tare să fie la fel de celebru și în România, așa cum este în Turcia sau alte țări”, a adăugat sursa noastră, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.
A dispărut un an de pe scena muzicală
 Considerat de mulți ca fiind „noua revelație a muzicii românești”, Alex Mica se număra printre artiștii extrem de râvniți de reprezentantele sexului frumos. Cu toate acestea, de aproape un an, tânărul a dispărut din peisajul muzicii autohtone. „Alex a trecut printr-o perioadă mai proastă. Timp de un an nu a cântat, nu a compus, nu a făcut nimic. Era la pământ din punct de vedere psihic. A pus niște kilograme în plus, nu l-a interesat cum arată, ce mănâncă, nu-i mai păsa de nimic. Acum , însă, lucrurile s-au schimbat. A reușit să slăbească șase kilograme, are grijă de ele, merge la sală și încearcă din răsputeri să fie bine”, au mărturisit surse din anturajul artistului.
Sursa: spynews.ro
A cunoscut celebritatea în urmă cu ceva timp, atunci când hiturile lui ocupau primele locuri în topurile muzicale. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu artistul care a creat una dintre cele mai fredonate melodii, după ce a devenit cunoscut peste hotare, însă SPYNEWS a aflat povestea șocantă. Alex Mica, timișoreanul care a reușit să spargă topurile internaționale cu piesa "Dalinda", a intrat în urmă cu ceva timp într-un con de umbră. Mulți au crezut că s-a retras din showbiz-ul autohton, alții că ar fi părăsit România, însă reporterii noștri au aflat adevărul. Un episod nefericit l-ar fi marcat extrem…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: