Home » Social » Vasluiul sub lupă – Jungla de la Moara Grecilor

Vasluiul sub lupă – Jungla de la Moara Grecilor

de Roxana NĂSTASĂ

La prima vedere imaginea poate părea că e din vreo junglă africană și mai că te aștepți dacă treci pe acolo să-și iasă în cale vreo sălbăticiune. Nu e deloc însă așa. Nu e junglă și nu ies nici lei, nici tigri în cale, ci poate doar șopârle, că deh…iarba-i mare! Imaginea e din Vaslui, din suburbia Moara Grecilor și ilustrează „frumusețea” trotuarului pe care au crescut buruieni, mai ceva ca-n junglă.

Trecătorii care ar trebui să fie mulțumiți că au trotuar cu pavele că până nu demult n-aveau, sunt mai degrabă nemulțumiți că trotuarul e acoperit de buruieni. Drumul pe acolo e mai rău ca pe un șes. Asta pentru că Dorel ce l-a făcut, nu a pus nisip între pavele, ci pământ, ca să crească recoltă. Nu de alta, dar nisipiul e bun pentru altceva acasă, iar pământul e bun și el…poate mai iese o roșie, un cartof, niște pătrunjel… ce dacă-s pe trotuar? Mâine, poimâine poate vedem plantații și în gropile de pe stradă. Ar fi o afacere bună, că nu-s puține deloc!

de Roxana NĂSTASĂ La prima vedere imaginea poate părea că e din vreo junglă africană și mai că te aștepți dacă treci pe acolo să-și iasă în cale vreo sălbăticiune. Nu e deloc însă așa. Nu e junglă și nu ies nici lei, nici tigri în cale, ci poate doar șopârle, că deh...iarba-i mare! Imaginea e din Vaslui, din suburbia Moara Grecilor și ilustrează „frumusețea” trotuarului pe care au crescut buruieni, mai ceva ca-n junglă. Trecătorii care ar trebui să fie mulțumiți că au trotuar cu pavele că până nu demult n-aveau, sunt mai degrabă nemulțumiți că trotuarul e acoperit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: