Home / Social / Un biciclist băut a căzut în cap

Un biciclist băut a căzut în cap

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri dimineață, în jurul orei 9, un bărbat în vârstă de 48 de ani ce mergea cu bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut în cap. Acesta mergea pe trotuar pe variantă și, în zona stadionului, nemaiputînd să-și țină echilibrul și nici să vadă drumul bine din cauză că consumase o cantitate considerabilă de alcool, a căzut.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene se pare că bărbatul s-a lovit la cap și s-a ales cu arcada spartă, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Cu el, la spital, a fost luată și bicicleta ca nu cumva cineva să i-o fure.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri dimineață, în jurul orei 9, un bărbat în vârstă de 48 de ani ce mergea cu bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut în cap. Acesta mergea pe trotuar pe variantă și, în zona stadionului, nemaiputînd să-și țină echilibrul și nici să vadă drumul bine din cauză că consumase o cantitate considerabilă de alcool, a căzut. La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene se pare că bărbatul s-a lovit la cap și s-a ales cu…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”

Municipiul Vaslui va fi, la ...

Locuitorii câtorva cartiere din Bârlad rămân fără apă potabilă la robinete

Astăzi, locuitorii din Cartier Deal ...

Viticultorii vasluieni au o recoltă de 10 tone de struguri de vin la hectar

Viticultorii din județul Vaslui au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: