Home / Monden / CE SĂ NU PORȚI NICIODATĂ LA O NUNTĂ

CE SĂ NU PORȚI NICIODATĂ LA O NUNTĂ

Pregătirea pentru o nuntă nu este deloc ușoară, chiar dacă ești un simplu invitat. Trebuie să arăți grozav, dar să ai grijă să nu eclipsezi mireasa, trebuie să fii sexy, dar să rămâi elegantă. În încercarea de a a ieși în evidență, riști să îți transformi ținuta într-un adevărat dezastru vestimentar. Îți spunem noi ce nu ai voie să porți niciodată la o nuntă.
Cea mai importantă regulă este să nu porți niciodată alb. Ține cont că mergi la nunta prietenei, rudei sau cunoștinței tale, nici nu contează foarte mult legătura dintre voi, și nu vrei să o scoți din sărite pe mireasă. Ai șapte culori și o mulțime de nuanțe din care să alegi. Iar dacă ești curajoasă, alege o rochie cu imprimeuri!

Nu expune prea multă piele

Chiar dacă ești singură și ai pus, deja, ochii pe cavalerul de onoare, stai departe de prea scurt, prea mulat, prea decoltat. Nu trebuie să te îmbraci pentru a o mulțumi pe bunica, dar nici să pară că nu ți-a ajuns materialul pentru rochie. Arată că ai clasă și optează pentru o rochie lungă și vaporoasă!

Nu purta denim

Oricât de cool ai fi, nu purta denim la o nuntă. Poate vrei un aer casual, dar această alegere spune despre tine că îți lipsesc manierele. Este o dovadă de sfidare a tuturor și nunta nu este locul potrivit să fii rebelă. Dacă nu vrei rochii elegante și pantofi înalți, o pereche de pantaloni foarte largi și un top chic sunt perfecte pentru tine.

Nu eclipsa mireasa

Renunță la tiara și la rochiile ample, nu este momentul tău în care să te simți ca o prințesă. Compune-ți o ținută simplă și sofisticată și vei arăta grozav!

Nu te lăsa sedusă de negru

Chiar dacă negru este o culoare elegantă, nu este potrivită pentru nuntă. În plus, probabil vor fi alte 20 de invitate care au optat deja pentru LBD, așa că nu este rău să ieși în evidență. O culoare aprinsă va face diferența

Sursa: unica.ro

Pregătirea pentru o nuntă nu este deloc ușoară, chiar dacă ești un simplu invitat. Trebuie să arăți grozav, dar să ai grijă să nu eclipsezi mireasa, trebuie să fii sexy, dar să rămâi elegantă. În încercarea de a a ieși în evidență, riști să îți transformi ținuta într-un adevărat dezastru vestimentar. Îți spunem noi ce nu ai voie să porți niciodată la o nuntă. Cea mai importantă regulă este să nu porți niciodată alb. Ține cont că mergi la nunta prietenei, rudei sau cunoștinței tale, nici nu contează foarte mult legătura dintre voi, și nu vrei să o scoți din…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică pare să repete ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: