Home » Invatamant » Încă un premiu pentru grupul vocal „Cristal”

Încă un premiu pentru grupul vocal „Cristal”

de Răzvan CĂLIN

Trupa de la Colegiul „Codreanu” a câștigat premiul al III-lea la Festivalul Național de Muzică Folk „Seri melancolice eminesciene”.

Grupul vocal „Cristal” de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad iese din nou la rampă după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a avut o evoluție foarte bună la un important festival de folk. Este vorba despre Festivalul Național de Muzică Folk pentru Copii și Tineret „Seri melancolice eminesciene”, care s-a derulat în perioada 3 – 5 iulie la Ipotești, județul Botoșani. Grupul „Cristal” a reușit să impresioneze în mod plăcut juriul acestui concurs, care în final a decis să le acorde premiul III, la secțiunea Grupuri vocale.

„Suntem foarte bucuroși că am reușit să urcăm pe podium la acest prestigios festival, unul dintre cele mai bune de gen din țară și unul din cele mai importante. Este rezultatul muncii și seriozității de care au dat dovadă acești copii minunați. Nu este deloc ușor să te menții la școală printre cei mai buni elevi și în același timp să exersezi și să muncești în plus într-un grup vocal. Totul presupune multă dăruire și multă muncă, lucruri pe care acești le-au dovedit din plin”, ne-a declarat profesorul Corneliu Pleșu, cel care este coordonatorul și „antrenorul” acestui grup vocal de excepție.

Grupul „Cristal” a mai câștigat premiul I la Secțiunea trupe din cadrul celei de a II-a ediții a Festivalului „Mai cu Folk” de la Vaslui, în luna mai a anului în curs.

de Răzvan CĂLIN Trupa de la Colegiul „Codreanu” a câștigat premiul al III-lea la Festivalul Național de Muzică Folk „Seri melancolice eminesciene”. Grupul vocal „Cristal” de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad iese din nou la rampă după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a avut o evoluție foarte bună la un important festival de folk. Este vorba despre Festivalul Național de Muzică Folk pentru Copii și Tineret „Seri melancolice eminesciene”, care s-a derulat în perioada 3 - 5 iulie la Ipotești, județul Botoșani. Grupul „Cristal” a reușit să impresioneze în mod plăcut juriul acestui concurs, care în final…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: