Home » Technology » Microsoft a lansat Office 2016 Preview și pentru Windows 10

Microsoft a lansat Office 2016 Preview și pentru Windows 10

de Dan Dobrovolschi

Cu mai puțin de o lună rămasă până ce Windows 10 ar trebui să fie pus la dispoziția utilizatorilor în versiune finală, Microsoft oferă spre testare membrilor înrolați în programul Windows Insider o ediție Office 2016 preview compatibilă cu sistemul de operare Windows 10.

Trebuie spus că Microsoft a lansat deja o versiune Office 2016 Preview în luna mai 2015, însă aceasta nu conținea toate noutățile prezente în ediția pentru Windows 10 anunțată acum. Decalajul a fost între timp corectat cu o nouă actualizare, anunțată în urmă cu câteva zile. Simultan cu introducerea noii versiuni Office 2016 preview în programul de testare Windows Insider, Microsoft a lansat și alte câteva build-uri de test pentru Windows 10, semnalând faptul că pregătirile pentru debutul oficial al noii versiuni Windows au intrat într-o etapă accelerată.

Cu toate acestea, declarațiile venite din partea oficialilor companiei rămân ezitante, sugerând că varianta RTM (release to manufacturing)  nu va reprezenta nici pe departe forma finală a sistemului Windows 10, ci doar o variantă finisată. Rămâne de văzut dacă nu cumva în efortul de a sincroniza lansările celor două produse Microsoft va folosi aceeași tactică și pentru Office 2016, lansând un pachet de aplicații în formă aproape finală.

Între timp, cei care doresc să testeze noua versiune Office 2016 Preview, compatibilă cu Windows 10, pot descărca kit-ul de instalare vizitând acest link.

Sursa; go4it.ro

de Dan Dobrovolschi Cu mai puțin de o lună rămasă până ce Windows 10 ar trebui să fie pus la dispoziția utilizatorilor în versiune finală, Microsoft oferă spre testare membrilor înrolați în programul Windows Insider o ediție Office 2016 preview compatibilă cu sistemul de operare Windows 10. Trebuie spus că Microsoft a lansat deja o versiune Office 2016 Preview în luna mai 2015, însă aceasta nu conținea toate noutățile prezente în ediția pentru Windows 10 anunțată acum. Decalajul a fost între timp corectat cu o nouă actualizare, anunțată în urmă cu câteva zile. Simultan cu introducerea noii versiuni Office 2016…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Dan Dobrovolschi

%d blogeri au apreciat: