Home » Technology » Posibile specificatii pentru Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 edge Plus

Posibile specificatii pentru Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 edge Plus

de Dan Dobrovolschi

Sammobile a publicat un nou set de posibile specificatii pentru Samsung Galaxy Note 5, mult-asteptatul phablet al sud-coreenilor, dar si pentru S6 edge Plus. In timp ce unele caracteristici au fost speculate anterior, altele aduc cateva noutati importante.

Potrivit sursei citate, Samsung Galaxy Note 5 va beneficia de un ecran de tip Super AMOLED cu digonala de 5,67 inch si rezolutie de 2540 x 1440 pixeli, si de chipset Exynos 7422, prima solutie ePoP Samsung (chipset-ul incorporeaza CPU, GPU, RAM, stocare si modem). Cei de la Sammobile afirma ca Samsung are in teste si urmatoarea generatie de chipset-uri high-end, Exynos 7430, cu suport pentru display 4K, dar se pare ca producatorul a decis ca Galaxy Note 5 sa fie dotat cu Exynos 7422 (suport ecran QHD).

Aceeasi sursa mai sustine ca a intrat si in posesia specificatiilor principale ale Galaxy S6 edge Plus. Smartphone-ul va avea tot un display Super AMOLED de 5,7 inch cu rezolutie QHD, insa va pura amprenta Edge, respectiv ecranul va avea lateralele curbate. Phabletul va fi dotat cu chipset Qualcomm Snapdragon 808, va avea 32GB spatiu intern de stocare si va dispune de un ansamblu de camera foto similar Galaxy S6 (16MP principala si 5MP frontala).

In ceea ce priveste carcasa, este foarte posibil ca Samsung sa adopte aceleasi solutii ca in cazul Galaxy S6. Prin urmare, spatele ambelor phableturi va fi din sticla rezistenta, ceea ce inseamna ca terminalele nu vor fi dotate cu slot MicroSD pentru extinderea spatiului de stocare si ca utilizatorii nu vor avea acces la baterie.

Ramane sa vedem daca aceste informatii se vor confirma dupa lansarea oficiala a Galaxy Note 5 si Galaxy S6 edge Plus, desi suntem convinsi ca multe alte informatii vor mai aparea pana in septembrie, cand este programat evenimentul Samsung Unpacked 2015.

de Dan Dobrovolschi Sammobile a publicat un nou set de posibile specificatii pentru Samsung Galaxy Note 5, mult-asteptatul phablet al sud-coreenilor, dar si pentru S6 edge Plus. In timp ce unele caracteristici au fost speculate anterior, altele aduc cateva noutati importante. Potrivit sursei citate, Samsung Galaxy Note 5 va beneficia de un ecran de tip Super AMOLED cu digonala de 5,67 inch si rezolutie de 2540 x 1440 pixeli, si de chipset Exynos 7422, prima solutie ePoP Samsung (chipset-ul incorporeaza CPU, GPU, RAM, stocare si modem). Cei de la Sammobile afirma ca Samsung are in teste si urmatoarea generatie de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Dan Dobrovolschi

%d blogeri au apreciat: