Home » Justitie » Georgian prins după ce a trecut Prutul înot

Georgian prins după ce a trecut Prutul înot

de Marian MOCANU

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, originar din Republica Georgia, a fost prins de polițiștii de frontieră hușeni imediat după ce traversase ilegal râul Prut. Transfugul dorea să ajungă în Austria, la muncă.

Joi dimineață, în jurul orelor 07.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, au fost informați telefonic de către o persoană din localitatea de frontieră Pogănești că a observat un bărbat care se deplasează de la malul râului Prut, pe marginea unui canal, prin stuf.

Plecați să verifice informația, polițiștii de frontieră au descoperit în zona respectivă un bărbat care nu a putut justifica prezența în zonă și nici nu cunoștea limba română.

În vederea stabilirii identității și efectuării cercetărilor, bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Huși.

În urma verificărilor specifice efectuate și cu sprijinul autorităților din R. Moldova, polițiștii de frontieră au stabilit că acesta este cetățeanul din Georgia Davit M., în vârstă de 32 de ani, care a declarat că a trecut râul Prut înot, cu intenția de a ajunge în Austria, în vederea găsirii unui loc de muncă.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria tânărului, căruia i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a forntierei de stat.

de Marian MOCANU Un tânăr în vârstă de 32 de ani, originar din Republica Georgia, a fost prins de polițiștii de frontieră hușeni imediat după ce traversase ilegal râul Prut. Transfugul dorea să ajungă în Austria, la muncă. Joi dimineață, în jurul orelor 07.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, au fost informați telefonic de către o persoană din localitatea de frontieră Pogănești că a observat un bărbat care se deplasează de la malul râului Prut, pe marginea unui canal, prin stuf. Plecați să verifice informația, polițiștii de frontieră au descoperit în zona respectivă un bărbat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: