Home » Monden » Gigi Becali vrea SĂ-L SALVEZE pe românul CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia: "Mă întorc cu el liber"

Gigi Becali vrea SĂ-L SALVEZE pe românul CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia: "Mă întorc cu el liber"

Gigi Becali se implică în cazul lui Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia pentru trafic de droguri.

Latifundiarul din Pipera este decis să facă tot ce-i va sta în putință pentru a-l salva pe Ionuț Gologan, tânărul condamnat la moarte pentru trafic de droguri, în Malaysia. Becali s-a arătat impresionat de cazul băiatului de 22 de ani și se gândește chiar să-i plătească cauțiunea, dacă acest lucru va fi posibil.

„O să-i trimit eu Biblia la închisoare acestui tânăr aflat în suferință. Și o să-i dau și niște bani tatălui acestuia să aibă de drum și să-i lase și băiatului de cheltuială. Dar altceva vreau să vă spun. Eu, de exemplu, când eram în pușcărie și am aflat despre acest caz, am vrut atunci să scriu o scrisoare să mă lase pe mine să mă duc să-l salvez de acolo, din Malaysia. Am să mă interesez, să vedem legislația Malaeziei, să vedem dacă există posibilitatea unei cauțiuni. Și, dacă se poate pe cauțiune, mă duc și-l salvez. Îl scot eu de acolo. Mă duc până acolo cu avionul și mă întorc cu el liber, dacă e posibil”, a declarat Becali, potrivit rtv.net.

Cazul lui Ionuț Gologan a impresionat întreaga țară. Chiar și președintele Klaus Iohannis a mărturisit că va încerca să facă ceva pentru tânărul de 22 de ani. El a fost condamnat la moarte, sentința urmând să fie pusă în aplicare în luna august a acestui an.

Sursa: libertatea.ro

Gigi Becali se implică în cazul lui Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia pentru trafic de droguri. Latifundiarul din Pipera este decis să facă tot ce-i va sta în putință pentru a-l salva pe Ionuț Gologan, tânărul condamnat la moarte pentru trafic de droguri, în Malaysia. Becali s-a arătat impresionat de cazul băiatului de 22 de ani și se gândește chiar să-i plătească cauțiunea, dacă acest lucru va fi posibil. "O să-i trimit eu Biblia la închisoare acestui tânăr aflat în suferință. Și o să-i dau și niște bani tatălui acestuia să aibă de drum și să-i lase…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: