Home » Social » Incendiu devastator la vilele familiei afaceristului bârlădean Viorel Cațavelea

Incendiu devastator la vilele familiei afaceristului bârlădean Viorel Cațavelea

Un incendiu devastator a cuprins, în urmă cu o oră, două din cele trei vile ale familiei omului de afaceri bârlădean Viorel Cațavelea, toate situate pe strada Vasile Pârvan, lângă Moara Unirii.

Flăcările mistuie și în acest moment construcțiile ale căror etaje sunt realizate din lemn. Echipajele de pompieri țin piept cu mare greutate focului, dar fiind că acesta se întinde tot mai mult din cauza materialului lemnos. Patru autospeciale cu apă și cu spumă au fost trimise la fața locului, dar focul este greu de ținut sub control.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Sk1i0Tjww8s&w=420&h=315] Deocamdată nu se cunosc motivele izbucnirii acestui incendiu. Se bănuiește că ar fi vorba de un scurt circuit la rețeaua electrică. Cele două case cuprinse de flăcări aparțin fiului și, respectiv, fiicei lui Viorel Cațavelea. Din fericire nu sunt victime omenești, proprietarii nefiind acasă.
După stingerea flăcărilor, pompierii vor face cercetări pentru a stabili cauzele declanșării incendiului. Vom reveni cu amanunte. (S.M.)

Un incendiu devastator a cuprins, în urmă cu o oră, două din cele trei vile ale familiei omului de afaceri bârlădean Viorel Cațavelea, toate situate pe strada Vasile Pârvan, lângă Moara Unirii. Flăcările mistuie și în acest moment construcțiile ale căror etaje sunt realizate din lemn. Echipajele de pompieri țin piept cu mare greutate focului, dar fiind că acesta se întinde tot mai mult din cauza materialului lemnos. Patru autospeciale cu apă și cu spumă au fost trimise la fața locului, dar focul este greu de ținut sub control. [youtube http://www.youtube.com/watch?v=Sk1i0Tjww8s&w=420&h=315] Deocamdată nu se cunosc motivele izbucnirii acestui incendiu. Se…

Review Overview

User Rating: 3.1 ( 1 votes)

About Simona Vasile

2 comments

  1. Sebastiano Argenti

    Un excroc, singur si-a dat foc la casa pentru asigurare…

    • Merita daca este excroc,ar merita daca si-a dat foc singur sa bea un pahar cu verde de paris sau sa faca puscarie pe viata fiindca a pus in pericol siguranta populatiei