Home / National / Șoferii vitezomani nu mai au scăpare. Vezi cum arată cele mai noi radare!

Șoferii vitezomani nu mai au scăpare. Vezi cum arată cele mai noi radare!

Poliția Rutieră apelează la o nouă tactică pentru a-i prinde pe vitezomani, una extrem de eficientă.

Polițiști de la rutieră nu mai stau camuflați pe șosele pentru a-i prinde pe cei cărora le place viteza, ci folosesc mașini neinscripționate și circulă pe șosea. Astfel, în primele 6 luni ale anului Poliția Rutieră Iași a amendat 16.000 de șoferi și a reținut peste 1.000 de permise de conducere pentru depășirea vitezei legale.

Potrivit legii aparatele radar omologate pot fi montate pe autoturismele Ministerului de Interne, dar nu neaparat pe mașini inscripționate.

Șoferii care încalcă regulile de circulație plătesc amenzi mai mari din 1 iulie, de când s-a majorat salariul minim brut pe țară la 1.050 de lei, astfel că punctul de amendă a crescut la 105 lei.

Sursa: capital.ro

Poliția Rutieră apelează la o nouă tactică pentru a-i prinde pe vitezomani, una extrem de eficientă. Polițiști de la rutieră nu mai stau camuflați pe șosele pentru a-i prinde pe cei cărora le place viteza, ci folosesc mașini neinscripționate și circulă pe șosea. Astfel, în primele 6 luni ale anului Poliția Rutieră Iași a amendat 16.000 de șoferi și a reținut peste 1.000 de permise de conducere pentru depășirea vitezei legale. Potrivit legii aparatele radar omologate pot fi montate pe autoturismele Ministerului de Interne, dar nu neaparat pe mașini inscripționate. Șoferii care încalcă regulile de circulație plătesc amenzi mai mari…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Victimele din clubul Colectiv, comemorate printr-un mars al tacerii, la un an de la tragedie. Peste 5.000 de oameni au fost la Colectiv, unde au depus flori si lumanari

Peste 5.000 de persoane au ...

Șoferii de care să te ferești: o mașină din opt provoacă accidente

Mașina puternică la volanul căreia ...

Totul despre noua lege! Conversia creditelor în franci elvețieni, pas cu pas

Zilele trecute, a fost adoptată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: