Home » Social » Incendiu misterios

Incendiu misterios

de Răzvan CĂLIN

Anchetatorii nu au reușit încă să deslușească cauza incendiului  care a devastat casa directorului CEC Vaslui.

Ce anume a provocat incendiul devastator de la sfârșitul săptămânii trecute de la Bârlad, rămâne în continuare un mister. Anchetatorii nu au reușit să elucideze nici în momentul de față cauzele care au dus la izbucnirea acestui incendiu. Comisia de anchetă formată din polițiști și pompieri militari urmează să se deplaseze și în cursul zilei de astăzi (13 iulie) la fața locului pentru o nouă serie de verificări. După cum am mai scris în paginile cotidianului nostru, incendiul a izbucnit vineri după-amiază, la vila lui Adrian Toniță, directorul CEC – Sucursala Vaslui. Acesta locuiește pe strada Vasile Pârvan, în imediata apropiere a socrului său, omul de afaceri Viorel Cațavelea. Pompierii au fost alertați prin 112, în jurul orei 14.37 și au luptat mai bine de două ore cu flăcările. Incendiul a fost localizat și lichidat abia în jurul orei 17.40.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Sk1i0Tjww8s&w=420&h=315]

”Detașamentul Bârlad a intervenit  cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă și o multifuncțonală (pentru asigurarea rezervei de apă). În momentul în care colegii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta cu violență, cu flacără deschisă, generalizat, la nivekul unei magazii și mansarda locuinței care era alcătuită din parter+un etaj+mansardă. Magazia, realizată din lemn, a fost distrusă în întregime (cu tot cu acoperișul în suparafță de 130 de metri pătrați), precum și mansarda casei, cu tot cu bunurile din interior”, ne-a declarat căpitanul Petre Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU ”Podul Înalt” Vaslui.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele sunt foarte mari. Cât despre ce anume a generat acest incendiu, deocamdată nu se știe mare lucru. Anchetatorii au reușit doar să avanseze ideea că incendiul ar fi fost generat în magazia locuinței, însă, pentru moment, nu se știe care ar fi cauza exactă a producerii acestuia. Aceasta este treaba comisiei de anchetă, care va trebuie să elucideze acest mister în zilele următoare.

de Răzvan CĂLIN Anchetatorii nu au reușit încă să deslușească cauza incendiului  care a devastat casa directorului CEC Vaslui. Ce anume a provocat incendiul devastator de la sfârșitul săptămânii trecute de la Bârlad, rămâne în continuare un mister. Anchetatorii nu au reușit să elucideze nici în momentul de față cauzele care au dus la izbucnirea acestui incendiu. Comisia de anchetă formată din polițiști și pompieri militari urmează să se deplaseze și în cursul zilei de astăzi (13 iulie) la fața locului pentru o nouă serie de verificări. După cum am mai scris în paginile cotidianului nostru, incendiul a izbucnit vineri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: