Home » Social » Medaliați cu bronz la Campionatul Național U18

Medaliați cu bronz la Campionatul Național U18

de Răzvan CĂLIN

Echipa de rugby Under 18 a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a terminat pe locul III campionatul Diviziei Naționale de Juniori.

Juniorii rugbiști bârlădeni de la echipa ”Under 18” a Clubului Sportiv Școlar (CSS) au reușit performanța de a termina pe podium această ultimă ediție a campionatului Diviziei Naționale de Juniori. Duminică, 12 iulie, CSS Bârlad a jucat în finala mică a competiției contra celor de la CT Golescu București, pe care au reușit să-i învingă cu scorul de 15 – 12. Astfel, au urcat pe cea de a III-a treaptă a podiumului  și și-au adjudecat medalia de bronz. Juniorii de la CSS Bârlad au fost la un pas de a accede în finala mare, însă vineri, 10 iulie, au fost învinși cu scorul de 29 – 11 de Tomitanii Constanța, campioana en-titre.

”Faptul că am reușit să urcăm pe podium este cât se poate de îmbucurător pentru noi. Este încă o dovadă că CSS Bârlad continuă să fie o forță în rugbiul românesc la nivel de juniori. De altfel, rugbiul bârlădean în general este unul de tradiție și foarte valoros. Îi felicit încă o dată pe băieți pentru reușita lor, îi felicit că au avut încredere în forțele lor proprii, dar și în forța grupului!”, ne-a declarat Ciprian Popa, antrenorul echipei U18 CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipa de rugby Under 18 a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a terminat pe locul III campionatul Diviziei Naționale de Juniori. Juniorii rugbiști bârlădeni de la echipa ”Under 18” a Clubului Sportiv Școlar (CSS) au reușit performanța de a termina pe podium această ultimă ediție a campionatului Diviziei Naționale de Juniori. Duminică, 12 iulie, CSS Bârlad a jucat în finala mică a competiției contra celor de la CT Golescu București, pe care au reușit să-i învingă cu scorul de 15 - 12. Astfel, au urcat pe cea de a III-a treaptă a podiumului  și și-au adjudecat medalia…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: