Home » Justitie » Violată cu sălbăticie

Violată cu sălbăticie

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii au reținut un tânăr, în vârstă de 23 ani, din comuna Oltenești, acesta fiind cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de viol.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii Postului de Poliție Oltenești au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 24 ani, din comuna Oltenești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol, faptă săvârșită de un bărbat, în vârstă de 23 ani, din localitatea Zgura, comuna Oltenești.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Oltenești au efectuat cercetări cu privire la fapta sesizată și au dispus efectuarea unei constatări medico-legale la Serviciul de Medicină Legală Vaslui.

Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea respectivă, în timp ce tânăra se deplasa către locuință, s-a întâlnit cu Ionuț H., în vârstă de 23 ani, din localitatea Zgura. Acesta, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit victima cu pumnii și picioarele și apoi a întreținut raport sexual împotriva voinței acesteia.  Alarmate de strigătele tinerei, mai multe persoane au intervenit, iar violatorul a părăsit locul faptei. Acesta a fost identificat ulterior de polițiști și condus pentru audiere la sediul Poliției municipiului Huși.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși. Ieri, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru comiterea unei infracțiuni de furt.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii au reținut un tânăr, în vârstă de 23 ani, din comuna Oltenești, acesta fiind cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de viol. În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii Postului de Poliție Oltenești au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 24 ani, din comuna Oltenești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol, faptă săvârșită de un bărbat, în vârstă de 23 ani, din localitatea Zgura, comuna Oltenești. Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Oltenești au efectuat cercetări cu privire la fapta sesizată și au dispus…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: