Home » World » Australia, afectată de un val de frig venit din Antarctica

Australia, afectată de un val de frig venit din Antarctica

Australia este afectată de un val de frig venit din Antarctica, temperaturile atingând cele mai mici valori din ultimele decenii, informează BBC News online. Temperaturile cele mai scăzute, sub zero grade Celsius, s-au înregistrat în sud-estul Australiei, în statele Victoria și Noua Galie de Sud.

Valori termice apropiate de îngheț s-au înregistrat și în unele zone din Queensland.

Meteorologii au explicat că cele mai mici temperaturi din ultimele decenii sunt efectul unui val de frig venit din Antarctica în contextul în care în emisfera sudică este iarnă.

Numeroase drumuri din statul Victoria sunt impracticabile din cauza gheții și poleiului.

Sursa: mediafax.ro

Australia este afectată de un val de frig venit din Antarctica, temperaturile atingând cele mai mici valori din ultimele decenii, informează BBC News online. Temperaturile cele mai scăzute, sub zero grade Celsius, s-au înregistrat în sud-estul Australiei, în statele Victoria și Noua Galie de Sud. Valori termice apropiate de îngheț s-au înregistrat și în unele zone din Queensland. Meteorologii au explicat că cele mai mici temperaturi din ultimele decenii sunt efectul unui val de frig venit din Antarctica în contextul în care în emisfera sudică este iarnă. Numeroase drumuri din statul Victoria sunt impracticabile din cauza gheții și poleiului. Sursa:…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: