Home » Sanatate » Bani, nu tichete de masă!

Bani, nu tichete de masă!

de Mihaela NICULESCU

Întrunit săptămâna trecută, comitetul director al Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad a propus ca, din luna august, asistenții medicali să primească în plus câte 50 de lei la leafă, reprezentând contravaloarea celor cinci tichete de masă ce trebuie alocate lunar timp de trei ani.

Pentru că alocarea tichetelor ar însemna o cheltuială în plus pentru spital (cu tipărirea formularelor), s-a convenit această modalitate de acordare a acestor drepturi restante, câștigate de Sanitas în instanță.
Reprezentanții spitalului spun că, în funcție de fondurile existente, s-ar putea aloca și mai mulți bani lunar, dacă bugetul va permite.
Membrii Sanitas din cadrul spitalului bârlădean nu și-au primit tichetele de masă aferente perioadei martie – octombrie 2014. Spitalul are de returnat, în rate, aproximativ 1.000.000 de lei pentru achitarea acestor restanțe.

de Mihaela NICULESCU Întrunit săptămâna trecută, comitetul director al Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad a propus ca, din luna august, asistenții medicali să primească în plus câte 50 de lei la leafă, reprezentând contravaloarea celor cinci tichete de masă ce trebuie alocate lunar timp de trei ani. Pentru că alocarea tichetelor ar însemna o cheltuială în plus pentru spital (cu tipărirea formularelor), s-a convenit această modalitate de acordare a acestor drepturi restante, câștigate de Sanitas în instanță. Reprezentanții spitalului spun că, în funcție de fondurile existente, s-ar putea aloca și mai mulți bani lunar, dacă bugetul va permite. Membrii Sanitas…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. Mi se pare o tampenie sa spui ca pt eliberarea tichetelor tb platita tiparirea si de aceea mai bine se dau bani. Pai tichete plateste salariatul 16% impozit, in timp ce pentru bani ca venit salarial se platesc toate costurile solciale care inseamna aproximativ 80%. Clar ca e mai bine sa dai acele tichete.

%d blogeri au apreciat: