Home » Justitie » Încă un traficant de țigări prins la Albița

Încă un traficant de țigări prins la Albița

de Alex SAVA

Duminică seara, în jurul orei 22, Alexandru R, din Republica Moldova, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Albița, pe sensul de intrare în țară, conducând un ansamblu de vehicule, format dintr-un camion și o remorcă tip platformă, ambele înmatriculate în Moldova.

Polițiștii de frontieră au avut informații cu privire la faptul că în ansamblul respectiv există posibilitatea să fie ascunse produse accizabile nedeclarate, drept pentru care au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit. Echipa comună de control a descoperit 56.000 țigarete (2.800 pachete) de proveniență R. Moldova, ascunse în locul destinat furtunelor de presiune ale remorcii tip platformă.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancționării contravenționale a lui Alexandru R. cu amendă în valoare de 8.000 lei și reținerea țigaretelor, în valoare totală de 12.320 lei, în vederea confiscării.

de Alex SAVA Duminică seara, în jurul orei 22, Alexandru R, din Republica Moldova, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Albița, pe sensul de intrare în țară, conducând un ansamblu de vehicule, format dintr-un camion și o remorcă tip platformă, ambele înmatriculate în Moldova. Polițiștii de frontieră au avut informații cu privire la faptul că în ansamblul respectiv există posibilitatea să fie ascunse produse accizabile nedeclarate, drept pentru care au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit. Echipa comună de control a descoperit 56.000 țigarete (2.800 pachete) de proveniență R. Moldova, ascunse în locul destinat furtunelor de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: