Home » National » VREMEA rămâne instabilă. PROGNOZA METEO pentru marți și miercuri

VREMEA rămâne instabilă. PROGNOZA METEO pentru marți și miercuri

Vremea se va menține în general instabilă în centrul, nordul și nord-estul țării, unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului.
În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei și 21 de grade pe litoral.
BUCUREȘTI
Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi ploi slabe, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

MIERCURI
Vremea se va menține în general instabilă în centrul, nordul și nord-estul țării, unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei și 21 de grade pe litoral.
Sursa: mediafax.ro

Vremea se va menține în general instabilă în centrul, nordul și nord-estul țării, unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile