Home » Social » A dispărut când se întorcea de la biserică

A dispărut când se întorcea de la biserică

de Alex SAVA

O septuagenară din Poienești a plecat duminică, la Mănăstirea Florești, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Familia a declarat-o dispărută, în căutarea ei fiind mobilizate impresionante forțe de ordine, precum și mulți localnici. Până la închiderea ediției nu a fost găsită.

Duminică, Ileana Nani, de 73 de ani, din Poienești, a mers la Mănăstirea Florești să se roage, însă nu s-a mai întors la domiciliu. Familia a declarat-o dispărută, iar în căutarea ei s-au angajat polițiști, jandarmi și locanici. Ieri a fost adus și un câine de urmă, care a refăcut posibilul traseu al bătrânei, însă căutările au rămas fără succes.

„Femeia locuia singură și mergea des în padure, de unde aduna crengi, însă de fiecare dată revenea la domiciliu. Nu se știe ce s-a ăîntâmplat cu ea, dar până la această oră nu a fost găsită”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectorarului Județean de Poliție Vaslui.

La închiderea ediției, căutările erau în desfășurare.

Într-un alt caz asemenător, lucrurile sunt de o manieră fericită. Un tânăr de 19 ani, din Crețești, cu nevoi speciale, a plecat sâmbătă de acasă la o soră, în comuna Dimitrie Cantemir. Sesizate despre faptul că nu a ajuns la destinație, rudele băiatului au alertat poliția. A fost demarată o cautare similară cu cea de la Poienești, însă fără succes în primă fază. Ieri dimineață, tânărul a fost găsit în timp ce se întorcea spre casă. El a povestit că în perioada în care a lipsit a fost la o stână, dar nu a putut oferi mai multe detalii.

de Alex SAVA O septuagenară din Poienești a plecat duminică, la Mănăstirea Florești, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Familia a declarat-o dispărută, în căutarea ei fiind mobilizate impresionante forțe de ordine, precum și mulți localnici. Până la închiderea ediției nu a fost găsită. Duminică, Ileana Nani, de 73 de ani, din Poienești, a mers la Mănăstirea Florești să se roage, însă nu s-a mai întors la domiciliu. Familia a declarat-o dispărută, iar în căutarea ei s-au angajat polițiști, jandarmi și locanici. Ieri a fost adus și un câine de urmă, care a refăcut posibilul traseu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile