Home » Monden » Ce gafă a făcut Prima Doamnă, la întâlnirea cu Regina Letizia. Stiliștii au criticat-o, din nou, pe Carmen Iohannis

Ce gafă a făcut Prima Doamnă, la întâlnirea cu Regina Letizia. Stiliștii au criticat-o, din nou, pe Carmen Iohannis

Ultima apariție a lui Carmen Iohannis, cea de la vizita oficială din Spania, a fost, ca de obicei, întoasă pe toate părțile.

Deși a primit multe complimente pentru ținuta aleasă la vizia din Spania, Prima Doamnă nu a scăpat de critici. Soția lui Klaus Iohannis nu a făcut, spun stiliștii români, o alegere prea fericită atunci când și-a ales ținuta pe care a purtat-o la dineul oferit de Regele Felipe al VI-lea și de Regina Letizia.

Gafa făcută de Carmen Iohannis a fost una care, la acest nivel, este de neiertat. Cel puțin asta crede stilistul Teodora Burz.

Mai exact, Prima Doamnă a greșit când a ales o rochie fără mâneci (spre deosebire de Regina Letizia, care a respectat acest aspect), dar și când a optat pentru sandale.

„E vorba de niște reguli simple, de care ar trebui să se țină cont atunci când vine vorba despre o apariție de acest gen. Mă refer la suprafața de piele expusă, aspect pe care ar trebui să să se pună o atenție deosebită. Dacă ar fi fost o apariție într-un alt context, probabil că ar fi fost relativ ok. Dar ținând cont că este vorba despre o apariție lângă regină, cred că sandalele ar fi trebuit alese într-un alt mod. Eu nu aș fi ales sandale.

Ar fi trebuit să poarte mânecă lungă, așa cum a purtat și regina, pentru că pielea care rămâne la vedere să fie cât mai puțină. Cred că ar fi trebuit ca fiecare element din ținută să fie atemporal. Aceasta este prima regulă pe care trebuie să o respecte o persoană de la un asemenea nivel”, a declarat stilista, la Antena 3.

Sursa: libertatea.ro

Ultima apariție a lui Carmen Iohannis, cea de la vizita oficială din Spania, a fost, ca de obicei, întoasă pe toate părțile. Deși a primit multe complimente pentru ținuta aleasă la vizia din Spania, Prima Doamnă nu a scăpat de critici. Soția lui Klaus Iohannis nu a făcut, spun stiliștii români, o alegere prea fericită atunci când și-a ales ținuta pe care a purtat-o la dineul oferit de Regele Felipe al VI-lea și de Regina Letizia. Gafa făcută de Carmen Iohannis a fost una care, la acest nivel, este de neiertat. Cel puțin asta crede stilistul Teodora Burz. Mai exact,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: