Home » Sport » S-a sunat adunarea la RC Bârlad!

S-a sunat adunarea la RC Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

De luni, toți jucătorii au fost convocați la lot și au reînceput antrenamentele în vederea abordării returului campionatului DNS.

Ioan Harnagea, antrenorul echipei de rugby RC Bârlad a sunat adunarea la începutul săptămânii în curs, astfel că toți jucătorii s-au prezentat la Stadionul municipal de rugby unde au reînceput pregătirile. Asta după o binemeritată, dar scurtă pauză de numai două săptămâni.

„Returul campionatului Diviziei Naționale de Seniori se reia pe 15 august, când vom juca acasă contra celor de la RC Năvodari. Prin urmare, avem timp foarte scurt la dispoziție pentru a pregăti returul și de aceea a fost și vacanța mai scurtă. Dar, sperăm ca încet, încet, să ne punem la punct din toate punctele de vedere pentru a aborda corespunzător cea de a doua parte a campionatului”, ne-a declarat Harnagea.

de Răzvan CĂLIN De luni, toți jucătorii au fost convocați la lot și au reînceput antrenamentele în vederea abordării returului campionatului DNS. Ioan Harnagea, antrenorul echipei de rugby RC Bârlad a sunat adunarea la începutul săptămânii în curs, astfel că toți jucătorii s-au prezentat la Stadionul municipal de rugby unde au reînceput pregătirile. Asta după o binemeritată, dar scurtă pauză de numai două săptămâni. „Returul campionatului Diviziei Naționale de Seniori se reia pe 15 august, când vom juca acasă contra celor de la RC Năvodari. Prin urmare, avem timp foarte scurt la dispoziție pentru a pregăti returul și de aceea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: